fredag 17. februar 2012

Emiiil!!

Hör nu på go’ vänner så ska jag för er berätta

Vad en gosse gjorde det är nu länge sen.

Men nog lever minnet kvar i smålands sköna dalar,

Katthult lönneberga det var dem gossens hem.

Hujeda mig sånt barn han var, ej värre tänkas kan och

Emil var det namn han bar, ja Emil hette han. Sing

Du-del-dej sing du-del du-del dej. Sing

Du-del dej sing du-del dej huje du je-da mej.


Daniel har alltid vært en liten "Emil". Han hadde alltid noen hyss på lur, og vi har både ledd og grått over den gutten ♥ Daniel var ikke en gutt som satt på rompa, han var høyt og lavt hele tiden, hadde alltid noe på gang, det første han sa da han våknet var "ut!" og han hadde på seg sko før frokosten var oppspist. Lunjen spiste han som regel ute ;) Vi har mange gode minner fra livet før ulykken, og vi har fortsatt mage synlige bevis på at Daniel var en vilter gutt, vi har flere hull i skinnsofaen etter en omgang med biffbestikket vårt, vegger som er dekorert, hull i parkett osv.. Og med den lyse luggen, så glei han rett inn i ei Emil rolle. Daniel veivet armen på samme måte som jeg gjør, når du såg han gå kunne man ikke unngå og tenke "jeg klarer selv", han hadde mange morsomme uttrykk, han var god på ansiktsutrykk, han var i rette alderen for filosofiske tanker og han hadde storebror som sitt store forbilde. De er på mange måter veldig like de to.

Daniel har mistet mange (de fleste) av de ferdighetene han hadde før ulykken, og jeg kan vel trygt si at han har roet seg betraktelig.. ;) Men Daniel synes fortsatt det er stas å gjøre ting man "ikke får lov til", men er jo selvsagt avhenging av at noen hjelper han. Daniel er fortsatt god på de vanlige ansiktsutrykka, som glad, lei seg, sint, bekymret, men tulle grimaser klarer han ikke lengre. Men blikket hans sier jo ofte mer enn ord. Og det lureblikket kan man ikke ta feil av! Vår lille Emil der der fortsatt!


Sommeren 2010 ♥


Mai 2010, godt innsmurt i mammas sminke


Februar 2012, Daniel er klar for karnevall på barnehagen!


Drakta er kjøpt hos nettbutikken sprell.no, mysse og bysse fikk Sebastian da vi var på Astrid Lingrends verden i 2005.Mysse har vi jobbet litt med, Daniel er skeptisk på alle hodeplagg utenom lue, men ingen protester i dag


Tante var en veldig snill sjørøver ;) Daniel protesterte litt da tante plutselig tok på seg sjall på hodet, øyelapp og hentet frem sjørøverstemmen. Her er Daniel klar for henting av taxi til barnehagen! Og er ikke dette en Emil kopi så vet ikke jeg hva :)


Daniel er fornøyd med speilbildet ;)

Daniel storkoset seg på barnehagen, en til Emil dukket opp og det likte Daniel veldig godt. Ei var "den fødte politi", ho kunne fortelle at onkel og tante var politi og jobbet sammen :) Ellers så florerte det av prinsesser og feer rundt Daniel, og klemmene var mange <3 Han er en populær gutt, Emil eller ei!

2 kommentarer:

  1. Verdens fineste Emil<3 Vi hadde en kjempe fin dag i bhg,Daniel koste seg max<3

    SvarSlett
  2. hei jeg lurte på om hvordan fikk dere et emils lue fra

    SvarSlett