lørdag 18. februar 2012

O`herlige lørdag! ♥

I dag kommer vi til å ha en inne lørdag. Været her i Ålesund er det samme som det har vært den siste tida; regn, regn og atter regn. Og siden vi sov litt lengre enn dagsplanen tilater, er den ganske komprimert i dag. Vi skal rekke mye på kort tid! Dagene vår er ganske så annereldes enn de var før ulykken, og jeg savner den selvstendige og selvhjelpte Daniel. Bare det å få han i dusjen blir fort et tiltak. Men det må VI få gjort i dag!;)

For dere med litt bedre tid, men som ikke har funnet en lørdagsaktivitet enda er dette et godt tips;


I morgen er det Fastelaven, men ikke alle tåler å få bjørk inn i huset. Dette er et veldig godt alternativ! Blåbærlyng pyntet med bånd med morsomme farger. Jeg kan ikke ta æren for dette prosjektet, dette er det spesialpedagog Cecilie og Daniel som har laget.

God lørdag alle sammen ♥

5 kommentarer:

 1. håper dere får en flott innelørdag! :) her har vi feiret dagen min med familien:)
  god lørdag og god fastelaven ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du bursdag i dag? Gratulerer så mye med dagen! ♥ Kjekt å feire! :) Si i fra vist du syr noen bukser i litt store størrelser da ;) Sånn 110/116 :)

   Slett
 2. Hei hei:)
  Håper dere hadde en fin lørdag... kjempe flott fastelavenris.
  Skal du på det kurset med Uloba? Jeg skal ring å snakke med de på mandag, hvis jeg skal være med må jeg ha med lille gutt.
  Så kan no være vi treffes:)
  Ha en fin kveld.
  Klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal ringe i morgen jeg også og melde meg på! :) Da treffest vi da kanskje :)

   Slett
 3. jada, jeg som er bursdags "barnet" denne gangen;)
  Jeg lager GJERNE bukser i store str! :) om du vil kan du ta en titt på FB siden til Tull & Troll. (mulig du må søke som Tull og Troll, ikke med &....)
  Der får du sikkert et litt bedre inntrykk av stilen jeg har:)

  SvarSlett