fredag 10. februar 2012

Stiligevegger.no

For noen uker siden fikk jeg en hyggelig mail fra Marte som driver stiligevegger.no. Hun hadde lest på bloggen vår at Daniel ivrig har fulgt med når gravemaskiner og lastebiler har jobbet utenfor, både med naboen og hos oss, og lurte på om vi hadde lyst på noen Wallstickers til treningsrommet hans! Også storebror skulle få plukke seg ut noe han kunne tenkt seg på rommet sitt.


Marte foreslo at Daniel kunne ha noen tøffe gravemaskiner og lastebiler på treningsrommet, og de passet jo bare midt i blinken for Daniel :)


Sebastian valgte ut noen skikkelig stilige - extrem sport veggdekor. Kjempe fornøyd storebror! Begge bildene er hentet fra Stiligevegger.no

Tusen ♥ takk for de flotte Wallstickersene, Marte!! Jeg gleder meg til nybygget står klart og vi får dekorert treningsrommet til Daniel!! Jeg skal selvsagt ta bilder når vi har fått det opp! :) Stiligevegger.no har noe for en hver smak, både for barn og voksne; Oljemaleri, skilt, wallstickers, fototapet og veggord. Jeg må nokk legge igjen litt penger her inne når påbygget er klart :)

3 kommentarer:

 1. Så flott at det finnes slike snille mennesker

  SvarSlett
 2. Så fine de var. Unner dere det virkelig =)

  SvarSlett
 3. Så utrolig snilt da - kjenner jeg nesten får klump i halsen. Det er en liten ting, men jammen som det hjelper på humøret. Så godt at det finnes slike lysglimt :-)
  Go'klem

  SvarSlett