torsdag 5. april 2012

Påskeferie :)

Jeg, Magnus og Sebastian startet påskeferien på Unionen hotell i Geiranger, sammen med to vennepar av oss. En tur vi hadde sett frem til lenge. Tante Marianne, onkel Arild og Eric passet Daniel. Lørdagskveld får vi vite at Daniel hadde feber. Han var ikke heilt i form dagene før vi skulle dra, så vi var spente på om det i det hele tatt ble noen tur på oss. Søndag da vi hentet Daniel fikk vi vite at han hadde fått feber allerede på fredagen på barnehagen, men tante ville ikke si noe til oss, for da hadde vi ikke dratt. Snilleste Marianne ♥ Daniel var i ok form, til tross feber, stygg hoste og endel oppkast. Men jeg tror nok han var glad vi kom hjem søndag ♥

Vi storkosa oss på hotellet, fantastisk god mat, godt selskap og glade barn. Sebastian og de andre barna bodde vel så og si i bassenget, og jeg var vist den beste badevakta ever i følge Lasse, en av guttane som vi dro sammen med ;) Det var vel mest for og moivere meg for enda noen timer på bassengområdet..;)


Fremme på hotellet i 14 tida fredagen, og jeg og Sebastian er klare for bading ♥


Morgenbad før frokost lørdags morgen ♥ Lagt ned mye snø i løpet av natta.


Sebasian koser seg i bassenget inne :)


Fantastisk natur ♥


Rune klarer seg ikke og motstå fristelsen, klatremusa ;)


Koser oss på kafeen Villa de sving i sentrum. Kjempe koslig kafe, med god kaffe og kakao!


Noen av barna koser seg med "Stigespillet".


Gutta, Boyz: Magnus, Sebastian og Rune :)

Mandag begynte Magnus i 100 % jobb igjen. Vi håper det går fint. Jeg ble desverre sjuk mandag, så både jeg og Daniel er redusert. Daniel fikk smertestillende hver tredje time noen dager. Halsvondt betyr oppkast, mye oppkast... Noe tante Marianne kan skrive under på etter helgen ;) Så for å forebygge ga jeg han Paracett og Ibux hyppig. Max dose for hans kroppsvekt. Daniel er desverre ikke like flink til å hoste som før ulykken. Eller, han er god på og hoste når han først gjør det, men hoster gjerne bare et par ganger, mens jeg helst skulle sett at han hostet både tre og fire. Og det skal mer til før hosterefleksen utløses. Så det har surklet og knitret godt i brystet hans, og det gjør det fremdeles. Jeg var ei stund bekymret for at han hadde lungebetennelse. Jeg drøyer lengst mulig med noe legebesøk, når jeg føler jeg har kontroll på situasjonen. Og nå tror jeg han er på bedringens vei. Jeg har aldri vært noen som renner ned legekontoret, og har ikke blitt det etter ulykken heller.

I går var det påskeegg jakt her hjemme. Storebror hadde allerede funnet egga, så Daniel fikk god hjelp ;)


To glade gutter, klar for påskeegg jakt ♥


Ivrig Daniel!


Siden storebror allerede hadde funnet påskeegga, lurte vi han litt, og byttet det ut med et uten noe særlig innhold. Så da var gleden enda større da han fant det ekte egget ;)


Åy,åy, så mye godt Daniel :)


Sebastian finner det ekte påskeegget sitt ♥ Sååå happy ♥


Storebror sitt egg fylt med påskesnop, annanasbrus, et par store viskolær, potetskruer og "Alvin og gjengen 3".


Daniel sitt påskeggg fylt med påskesnop, "Happy Feet 2", lydbok og fly sett.

I går ettermiddag kom farmor og farfar på besøk også, helt fra Sverige. Guttene fikk hvert sitt påskeegg fra de også. I tillegg hadde de med noen kg med snop, potetegull og pepsi max bokser. I dag er Magnus og faren godt i gang med å legge tak på 1 etg. Planen er at taket i 1 etg, og sponplater i hele 1 og 2 etg, skal opp i løpet av påska. Panelen på taket i 2 etg får snikkerene ta seg av. Når dette er klart er det sparkling, legge på duk og maling (evt tapetsering av fondvegger), listing og gulv igjen. I tillegg skal flisleggeren selvsagt ta badet. Så vi nærmer oss med stormskritt!! Ikke til å tro! Det skal bli fantastisk! Vi har mye å se frem mot :)


Vi ønsker alle våre lesere ei riktig god påske!

6 kommentarer:

 1. Å. så herlig!! Fortsatt glade og fine påskedager ønskes Daniel med familie!!

  STØRSTE KLEMMEN
  ANETTE

  SvarSlett
 2. Så godt at dere fikk litt tid for dere selv dere tre også;);) Lur tante hehe:):)
  Ha en fin påske videre:):)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Ser ut som en herlig start på påskeferien Karina,
  tenker det gjorde godt for dere alle:)

  Håper resten av påska blir like god og at alle holder seg friske,
  ønsker dere fine dager.
  Varm klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 4. Hehe, typisk sykepleier du som ikke renner ned legekontoret :) Det hører vel til myten om at "sykepleiers barn" er minst syke ;)

  SvarSlett
 5. Jeg har vært en følger av bloggen lenge, og vil sende en lite påskehilsen fra Rosenes By! Jeg synes dere er en fantastisk familie som er flinke til å gjøre det beste utav den situasjonen dere har havnet i! Stå på videre! Vi er mange som "heier" på dere og Daniel! Han er slik en strålende gutt på bildene!

  Vennlig hilsen Marie

  SvarSlett
 6. Så utrolig bra at dere fikk slappet av litt sammen og tilbrakt litt Sebastian-tid sammen med storebror. Ikke bare en lur tante, men som du skriver, snilleste, for hun vet nok like godt som dere at dere trenger litt 'fri' innimellom. Synd at det var endel sjukdom i løpet av påska - ikke det at det ser ut til å legge noen demper på Daniel sin iver i jakta på påske-egg, det er jo nesten som han springer ut av skjermen :-) Kjekt å se. Og så blid og fornøyd han er. Storebror også, skal for all del ikke glemme ham :-)
  Kjempefine gutter.
  Sen kommentar, men like mange go'klemmer fra meg som alltid!

  SvarSlett