torsdag 24. januar 2013

Hakkebakkeskogen!

12.12.12 ble Thorbjørn Egner 100 år gammel. Og i går var Riksteateret i Ålesund med teaterforestillingen "Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen"! Thorbjørn Egner blir vel aldri utdatert? Vi koset oss i hvertfall gløgg i hel; Nostalgi for meg og tante Marianne, som er vokst opp med bøker og sanger av han. Og ei blanding av både nytt og kjent for Daniel og Eric! Og Daniel skal i hvertfall få bli bedre kjent med mange av bøkene hans i tida fremover! :)

Og hvem har vel ikke sunget denne som nattasang til sine små og håpefulle?Daniel reagerte som han alltid gjør når det er teater og utkledning i bildet. Han "trakket" seg gjennom første del av forestillingen, og med reven luskende rundt, var det ikke fritt for at han ble ganske så overrasket innimellom ;) Men etterhvert slappet han mere av på fanget mitt, selv om han uten tvil var langt mer spastisk enn normalt.

Forestillingen varte i 2 timer, med ei pause etter 1 time. Daniel fikk seg t-skjorte og plakat, og Eric forkle og plakat. I tillegg fikk vi også snakket med Klatremus. Veldig kjekt at han tok seg tid til det :) Daniel er jo som sagt litt skeptisk når det kommer til utkledde personer, og det skinner nok igjennom på bilda..;)


Daniel på scenene sammen med en av de som jobbet på teateret!


Plutselig så dukket klatremus opp! :)


Skal tro hva Daniel tenker her?


Foran Riksteater bussen :) Klar for hjemreise ♥

¨
En liten smakebit!

Ha en fin kveld alle sammen :)

Klemmer fra Karina og Daniel ♥

1 kommentar:

  1. hei
    hærlege bileter, er posen daniel har fra øytex?
    Nydelig rødfarge har akkurat bestilt en derfra selv sydd etter mål kjekt om fleire har erfaringer.
    :-)

    SvarSlett