torsdag 17. januar 2013

Innskriving :)

Da var dagen kommet! Daniel skulle skrives inn på skolen. Heldigvis våknet Daniel feberfri etter og ha hatt ei natt med mye søvn. Han ble lagt tidlig i går, og foruten om noen oppvåkninger tidlig på kvelden, sov han hele natten. Han var nok ganske sliten, for det ble ikke mange minutta på øyet i går på dagen, tross feber.


Daniel gjør seg klar til innskriving på Blindheim barneskole :) Stilige gutten min!

Vi fikk komme rett inn til rektor, og Daniel fikk blyant og leksebok med han. Rektor sa at dette var Daniel sin dag, og at han såg ut som en kvikk kar. Det kan vi nok skrive under på ;)


Smil da Daniel!! :) Ganske kjekt og ha vært på skolen :) Storebror såg oss komme, og kom pilende for og gi Daniel en kos, før han pilte tilbake til undervisningen ;)

Daniel og de andre første klassingene som skal begynne på Nørvasund barneskole, er så heldige og være det første kullet som begynner på helt ny barneskole; Hatlane skole og idrettshall. Daniel skal gå her fra 1 til og med 10 klasse, på en forsterket enhet/spesialskole. Barna som er i gruppa til Daniel vil følge klassen sin enkelt timer/ dager, alt ettersom hva barnet har kapasitet til. Daniel vil være på gruppe med 5 andre funksjonshemmede barn. Vi kjenner et av de som (forhåpentligvis) Daniel skal gå i klasse med! Det er kjekt :) Det blir mye håping her, for vi har jo ikke fått det svart på hvitt at han får gå på denne skolen.


Da vi kom hjem fikk Daniel gjøre litt "lekser" ♥

Vi savnet en Daniel som hoppet og spratt, som kunne vise hvor flink han var til og tegne, og som kunne fortelle kameratene sine om hvordan det var og være på skolen, i dag. Men jeg er ikke mindre stolt over han fordi om, uten tvil bare enda mer stolt. Daniel har vært gjennom noe de aller fleste aldri hadde overlevd, og han har nådd mål vi aldri hadde turt og sette. Han er en fantastisk gutt, som gir så mye av seg selv, og med et humør vi andre bare kan drømme om.

Det var ikke en slik skolestart vi hadde sett for oss for noen år siden, men Daniel fortjener det beste her i livet, etter alt han har vært gjennom. Og vi kommer alltid til og jobbe for at han skal få det. Vi har en spennende, og krevende tid i vente. Og nye mål i sikte ♥

Ha ei fortsatt fin uke!

Klem Karina og Daniel ♥

7 kommentarer:

 1. Så flink han er da :-D tenk, han er skolestarter! Han er jo bare helskjønn :-)

  SvarSlett
 2. For en blid liten gutt du har! Oppdaget bloggen din for noen uker siden og det har blitt mange tårer, både på godt og vondt, mens jeg har lest gjennom den. Ønsker deg og din familie alt godt i tiden framover; det har dere virkelig fortjent.

  SvarSlett
 3. Han er herlig ! Men,en ting. Skal han begynne på Blindheim eller Nørvasund? :)"Daniel gjør seg klar til innskriving på Blindheim barneskole :) Stilige gutten min! " "Daniel og de andre første klassingene som skal begynne på Nørvasund barneskole" :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, han er herlig ♥ Daniel er søkt til Nørvasund skole (har skrevet et innlegg om det tidligere), men måtte skrives inn på Blindheim da vi ikke har fått vite om han har fått plass på Nørvasund enda. Tar litt tid og finne ut sånt for kommunen!

   Slett
 4. Datteren min er like gammel som Daniel, og hadde også innskriving tidligere i år. En stor dag! :)

  Hilsen nr 1001 på Facebook - siden deres! :)

  SvarSlett