fredag 9. august 2013

Safari på Givskud Zoo!

Har du lyst på safari? Da må jeg anbefale Givskud Zoo i Danmark! Utrolig flott park, med mange dyr. Her kan du velge om du vil bruke safsaribussen, eller kjøre med egen bil. Vi valgte egne bil, da det var anbefalt for rullestolbrukere. Turen veksler mellom tre kjørestrekninger og tre gåområder. Vi kjøpte Norsk guide på CD og ei bok da vi betalte entreen. En ledsager fikk gratis inn, da Daniel har ledsagerbevis.Der er kiosker i parken, så man kan kjøpe seg litt mat osv, eller man kan grille på P2! Vi har grillemani, så vi valgte det denne dagen også :)


Griller oss pølse til lunsj :)


Storebror spiser favoritten!

Dette er virkelig en flott park, med mye dyr! Vi brukte rundt 5 timer her, så det er greit å sette av en hel dag. Her er et knippe bilder fra våra dag på Givskud zoo:


Storerbror og Daniel får øye på kamelene!


Daniel synes det var veldig spennende! Hadde med oss en litt alvorlig Daniel i dag, tro det eller ei, han har noen slike dager også innimellom, men smilet er aldri langt borte likevel!


På nært hold :)


Elefanter!!


Brødre ♥Ikke bare vi som tok turen til parken den dagen ;)Her har vi begynt safarien, og nærmer oss giraffene.


Gorilla med barn som slapper av i skyggen. Det var utrolig varmt i parken denne dagen, og gorillaen syntes det var deilig å avkjøle seg i det kalde vannet :) Veldig morsomt å se på :) De er jo så lik oss!


Fascinerende å få sett og lest litt om gorillaene. Her var også skjellet av både mennesker og gorillaer, så vi fikk sammenligne.


Daniel får sitte på rekkeverket for å se på nesehorna som har lagt seg i skyggen.


Sterk storebror ;)


Da har vi endelig kommet til løvene. Strenge regler i denne delen av parken!

På siste parkeringsplass var det lekeplass hvor geitene gikk :) Her gikk det fint ann å ta med rullestolen inn, så Daniel fikk komme nær de. Her var også en butikk som solgte bamser, leker og suvenirer. Daniel fikk kjøpe seg noe, og Daniel fikk noen sanseleker og dyrepasser klær :)


Kjekt for både store..


og små!


Geitene synes det er veldig spennende med rulletoler ;) Og likte veldig godt han som satt i den og :)

Herlig avslutning på en flott safari :)

God helg alle sammen, dere som følger oss på facebook har kanskje fått med dere våre planer for helgen? :)

Klem Karina og Daniel ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar