søndag 16. februar 2014

Dag 3 på Nevrosenteret på "Klinikk for Alle", og litt fra helga!

Hei alle sammen! Dagene går fort, og vi hadde endel å gjøre her hjemme etter dagene i Stavanger, men her kommer en liten oppdatering fra fredagen og helga!

Fredagen gikk fort! Vi gikk gjennom behandlingene som skal gjøres hjemme, fikk oss et par timer midt på dagen der vi var på hotellet (og sov..), og var tilbake på klinikken på ettermiddagen for synsundersøkelsen og en gjennomgang av resultatene med Kim!

Daniel er en fokusert gutt, og vet akkurat hva han skal gjøre under behandlingene. Selv når spasmene setter inn, så fokuserer han på det han skal. Og synsundersøkelsen viste god fremgang på mange områder. At Daniel klarer å trene opp øynene sine, vil forplante seg positivt til hele kroppen. Mindre spasmer, bedre balanse og konsentrasjon er noen av måla vi har. Men bare det at han klarer å følge bedre med, er en positiv fremgang for Daniel. At han klarer å kontrollere øynene bedre, at det blir færre spasmer i øynene(som igjen gir mindre spasmer i kroppen), må være godt for han. Og han er så fornøyd når vi påpeker hvor mye mindre han kipper seg feks etter vi har gjennomført øvelsene, og hvor fokusert han er. Mestringsfølelsen er viktig, og dette er noe han virkelig får til! Og kan bli bedre på!

Det ble en lang fredag, vi var ikke hjemme før ved midnatt. Turen hjem gikk veldig bra, tross en trøtt Daniel. Ingen oppkast, og det er godt gjort, for han er ganske kjapp med å spy når klokken blir for mye. Vi fikk god service på flyplassen og flyet, og alt gikk som smurt! Både til Sola og hjem igjen!

I helga har assistenten vært på jobb, så hun har fått opplæring i øvelsene Daniel skal gjøre tre til fire ganger om dagen! Dette har gått veldig bra! Vi må bare få flettet det inn i dagsprogrammet på hverdagene. Nå er det vinterferie her i Ålesund, så da får vi bruke noen dager på å komme oss inn i det :)


Vi rakk litt tøys og morro i Stavanger også ;) Hoppe i hotellsenga er vel obligatorisk? I hvertfall når man er 6 år!!

Oppdatering på hvordan det går, kommer! så følg med :) Vi er optimistiske :)

Sov godt alle sammen! Klem Karina og Daniel ♥

1 kommentar:

  1. Så fantastisk at dere er fornøyde med oppholde, de gjør en fantastisk jobb med Daniel:). Ønsker dere en fin ny uke stå på

    SvarSlett