tirsdag 4. februar 2014

Nevrosenteret på Klinikk for alle, om ei uke!

I dag er det ei uke til vi drar til Stavanger på Nevrosenteret på Klinikk for alle. Oppholdet går over tre lange og intensive dager. Han skal gjennom en funksjonell nevrologisk undersøkelse, hvor det blir kartlagt hvilke deler av nervesystemet som er skadet, og hvilke som ikke er det. De delene som ikke er skadet, kan brukes til å styrke de svekkede områdene. Daniel skal få en behandling som er tilrettelagt akkurat HAN!

Så dette blir veldig spennende!! Skal oppdatere facebooksiden og bloggen under oppholdet, for de som ønsker å vite mer om akkurat dette!


Kjempen min ♥

I helga var vi på hytta igjen! Koblet helt av. Det er godt å ha et fristed å dra til! Ikke har vi TV heller, og har ikke planer om og kjøpe en med det første. Vi får se om behovet melder seg! Vi er egentlig ikke noen TV-tittere, men det er jo fordi dager og kvelder er fylt opp, på hytta kan det jo være at TV-behovet melder seg? Tiden vil vise! Vi nyter i hvertfall stillheten!


Går tur i det nydelige været!


Gleder oss til å møte mormor og onkel Mads som også er i Valldal denne helgen:)


Peiskos om kvelden! :)

I løpet av uka skal komme med en liten oppdatering etter PTØ oppholdet vårt i januar! Og litt bilder derifra selvsagt ;)

Klem Karina og Daniel ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar