mandag 10. februar 2014

Magisk stemning på Atlanterhavsparken!

På fredag var vi på "natt i akvariet" på Atlanterhavsparken her i Ålesund. Ingen lys er på, bare lommelykten du selv har med. Veldig spennende, for både små og store :) Dette er et arrangement de har et par ganger i året, og det har blitt veldig populært! Det var mye folk her denne fredagskvelden!

I det store bassenget sendte de ut røyk over vannet, og stemningen ble virkelig magisk! Vi avsluttet kvelden med dykkershowet i den største tanken! Det var også veldig spennende! På slutten ble lyset i tanken skrudd av, og dykkeren kom med fakler i vannet! Dette anbefales virkelig!

Men nå er det ei stund til neste gang de arrangerer dette. For nå går vi mot lysere tider!


Vi voksne som var med var nok minst like ivrige som barna denne kvelden!


Magisk!

Og vi nyter virkelig at det går mot lysere tider! Det er vår i luften her i Ålesund. Vi benyttet oss, og gikk på tur både lørdag og søndag! Lørdag gikk vi rundt Lillevannet i Spjelkavika. Og i går gikk jeg og Daniel oss en tur her i Vegsund! Magnus har jobbet ute på terrassen hele helgen. I går, faktisk hele dagen. Jeg vet ikke hvor mye jeg har fortalt før her på bloggen, men vi lager nå utestue på hele terrassen vår. Tak og vegger skal opp. (Det er søkt om, og godkjent) Vi fant ut at med dette været vi har her i Ålesund, må noe sånt til, for at vi skal få følelsen av å være mye ute. Og blir det superfint vær, skyver vi bare veggene til side! :) Dette blir BRA!! Daniel er var for vær og vind, men når tak og vegger er på plass, kan vi nyte de dagene vi vil der ute. Og vi får oss et ekstra rom. Det trenger vi virkelig! Så det blir veldig koselig når den er ferdig, men det er mye jobb. Magnus er kjempeflink som igjen står på for at det skal bli billigst mulig for oss! Vi (spesielt Magnus), har virkelig lagt ned mange timer i arbeid både på nybygget og terrassen. Og vi gleder oss til vi begynner og ser en ende på det! For jammen har vi annet å gjøre på!


Herlig vær her i Ålesund i helgen ♥ Fra turen på lørdag rundt Lillevannet.


Nyter stillheten! Fint å gå tur her vi bor også!


Tok med middagen på tur vi! Av og til klokka går litt fra oss ;)

I dag står det pakking på timeplanen! For i morgen etter jobb, drar vi til Stavanger! Begynner og blir litt reisesjuk kjenner jeg ;) Ha en fin mandag alle sammen!!

Klem Karina og Daniel ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar