fredag 22. april 2011

Vårfølelsen har kommet ♥Endelig har våren kommet til Ålesund. Det har vært en tung høst og vinter for oss, den tyngste av de alle, men nå kan det vel bare blir bedre?

Det er i hvertfall fantastisk og kunne åpne terassedøra og la vårlufta komme inn, la Daniel høre fuglekvitter, la han høre bjeffing i det fjerne og barn som hviner av fryd ute på trampolina.

Det var ubeskrivelig godt og kunne kle på Daniel for en tur i vogna. Sist vi gikk samme rute som vi gjorde i dag, var i slutten av september i fjor, sammen med en løpende Daniel, ivrig etter å finne blåbær og kaste stein i elva.

Det var ingen løpende Daniel i dag, men det er ingen tvil om at det var en fornøyd Daniel. Som jeg har fortalt før, så var jo Daniel en skikkelig ute gutt, og vi er veldig glad i å bevege oss utendørs alle sammen. At vi har muligheten til det, til tross for Daniel sin skade, betyr mye for oss. Og jeg må si jeg puster lettet ut, etter i dag. Han satt skikkelig godt i vogna si fra Etac!

Daniel i den lekre, "hitech" vogna si. God å sitte i og han var overraskende lite spastisk under trillturen


Stråler om kapp med sola ♥

I morgen tror jeg vi må finne frem solkremen!

13 kommentarer:

 1. Nå har jeg lest hele bloggen deres,og jeg må si at dere er vanvittig sterke som takler dette så godt som dere gjør.
  Dere har noen utrolig nydelige sønner,Daniel er jo bare til å spise opp da :) Fikk meg noen gode lattere av de herlige bidlene av han,og har felt mange tårer på deres vegne når jeg har lest alt det sterke du har skrivd.
  Lykke til videre,kommer til å følge bloggen din fast framover nå.
  Masse lykke ønskninger til dere fra meg. Hilsen Susann.

  SvarSlett
 2. Leser bloggen din hver dag, og blir helt rørt av å lese om lille Daniel.
  Han ser ut som en helt fantastisk liten blid gutt som nyter livet og koser seg.

  Mange varme klemmer

  SvarSlett
 3. Kom over denne bloggen tidligere i kveld, og har nå i flere timer sittet og lest, engasjert, og ikke klart å sette fra meg dataen min. Dere virker som en flott familie, og Daniel virker som en sjarmerende liten gutt, håper dere får en flott tid fremover :)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder og så godt å se at dere kan få ta med Daniel ut, og ikke minst han kosa seg :) ♥

  Vet jo at dere elsker å være ute uansett vær, så dette vet jeg betyr masse for dere :)
  Stilig vogn og bra han satt godt i den :)
  Må vi få mange sånne dager som i går og idag:)

  Kose dere videre i påsken vennen ♥

  SvarSlett
 5. Kom over denne bloggen da jeg leste om den på Silje sin blogg. Etter jeg leste om ulykken på Sumpen så har jeg lurt på hvordan det gikk med den lille gutten. Jeg har lurt på hvordan det kunne skje. For meg virker det som om dere takler det bra. Så klart finnes det oppturer og nedturer , men at Daniel har blitt så bra synes jeg er fantastisk ! Jeg kan se på bildene at han er en gladgutt. Jeg krysser både fingrer og tær for at Daniel skal bli helt bra og at en slik ulykke ikke skjer noe mer. Jeg bor i Sykkylven og er i Ålesund ofte , så det at noe slikt skjedde i nærmiljøet satte en støkk i meg. Det er jo slikt som ikke skal skje. I barnehagen skal jo ungene være trygge å ha det bra.
  Jeg synes det er bra av deg å skrive blogg om ulykken og tiden etter. Det kan hjelpe til for mange å få opp øynene om at en slik ulykke kan skje så alt for fort. Desverre.
  Jeg kommer til å følge bloggen fast. Jeg krysser fingrer og tær og alt som kan krysses for at Daniel blir bra.

  Lykke til videre :)

  SvarSlett
 6. Jeg har lest store deler av bloggen nå....For en flott men samtidig utrolig trist historie. Jeg får helt vondt av ulykken som skjedde Daniel, som jo er alle foreldres mareritt, og tenker at livet er blodig urettferdig. Men samtidig så er han jo en nydelig gutt fortsatt, og han lever! Dere virker som flotte foreldre og jeg tror at når ulykken først var ute, så var Daniel utrolig heldig som hadde dere som foreldre.

  All lykke ønskes dere på ferden fremover. Den blir nok både tøff og tidvis lang, men også fylt av mye glede over gutten som trosset alle dystre spådommer! :) Ha en flott påskeaften!!!

  Linda, Oslo

  SvarSlett
 7. Ser han koser seg ja uten tvil! så herlig!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for fine kommentarer. Vi er heldige som har Daniel her hos oss ♥

  SvarSlett
 9. Elisabeth Bentsen24. april 2011 kl. 15:13

  Så koselig å lese om trilleturen deres i den tøffe vogna.Daniel er så nydelig.Jeg håper også at det blir mange turer på dere i vår og sommer.

  SvarSlett
 10. Mange tårer triller når jeg leser gjennom bloggen din, det er helt utrolig hvor sterk Daniel er! Er stolt!
  Det må nok være tøft det dere har gått igjennom, men det som er bra er at Daniel er i livet og kan leve sammen med sin familie :)
  Både Daniel og storebroren hans er nydelige barn! Ta godt vare på hver andre. :) <3

  SvarSlett
 11. Til tross for ulykken og skadene, så synes jeg faktisk man kan si at Daniel er fantastisk heldig. Han er heldig som har en så utrolig flott familie som virkelig står på og gjør ALT for at han skal ha det godt, og det er ikke en eneste liten tvil om at han er en LYKKELIG gutt :)

  Dere gjør en super jobb alle fire. Fineste familien! :)

  Håper forresten dere finner en personlig assistent som virkelig passer til "jobben" og som går godt sammen med både dere og Daniel. Lykke til :)

  SvarSlett