fredag 15. februar 2013

Fredag!!

Og det liker vi! :)

Daniel har akkurat blitt lagt for andre gang i kveld, håper han finner roen nå. Vi har koset oss i sofaen med Idol og han har fått masse mammakos ♥

Det er stille i huset uten Sebastian og Magnus, men jeg og Daniel får prøve og nyte helgen best mulig! Ingen planer i morgen, foruten om det selvsagte, som egentlig setter oss i aktivitet hele dagen..hehe ;) Søndagskveld skal vi på "Karsten og Petra". Daniel har bøkene på Ipaden og elsker de! Så blir spennende og se hvordan han reagerer på filmen!

Det er vinterferie her nå, men Daniel skal på barnehagen neste uke, og jeg skal jobbe tre dager. Onsdag blir ganske oppstykket for han, først på barnehagen for litt spesped, så på hjelpemiddelsentralen for tilpassing av trehjulsykkel, så barnehagen igjen for mat, for så på en dobbelt time hos OCH for mål til nye lycrdrakter, nye fotortoser og nye sko trenger han og (Foten vokser!) Phuu! "Fridagene" mine er som regel fylt med møter, konsultasjoner eller papirarbeid og forfallent arbeid (som regel Daniel relatert eller husarbeid).


Etter og ha grått seg til og få stå opp igjen, var han smørblid ♥ Sovnet til slutt i mammas favn.

Daniel vil tydligvis ikke sove, så jeg får avslutte her og ta han litt opp igjen!

God helg ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar