fredag 1. februar 2013

Lysshow på badet!

Å ta seg et bad, når man ønsker, har ikke vært noe selvfølge her i huset. Behovet var stort etter ulykken, og vi fikk tilbud om og bruke badekaret på sjukehuset frem til vi hadde bygd ut her hjemme. Men det ble med den ene gangen vi lånte det. Daniel syntes ikke det var noe stas og være tilbake på sjukehuset, og det ble et tiltak og måtte dra dit. Så han fikk nøye seg med at han fikk bade da han var hos Linda og familien (som er avlasterfamilien til Daniel). Nå har Daniel fått et stort og moderne bad, med hev og senk badekar. I badekaret har vi en badestol, så slipper vi og slite ut rygg og armer. Storebror liker også og bruke den. Litt sydenfølelse ;)

Et bad i seg selv er jo en god sanseopplevelse. Daniel elsker og bade. Sier pappa`en at han skal ta seg et bad, er Daniel kjapp med å signalisere om at han ikke får bade alene! Og storebror er raus, og tar seg ofte et bad sammen med lillebror. Etter badet, er Daniel så avslappet, og kanskje får han ei litt bedre natt også, om vi er heldige!

Etter jul har det og ta seg et bad, blitt en enda større sansopplevelse. Ene assistenten til Daniel kjøpte en batteridreven og vanntett "Super Light Show" boks til han i julegave. Den kan stilles inn slik at den skifter farge i et behagelig tempo, og kan brukes slik at lyset kommer opp i taket og på vegger, eller ned i badekaret. Og kan selvsagt brukes på andre rom også!


En skikkelig sanseopplevelse for Daniel og storebror :)


Slik ser den ut :)


Skifter lys i behagelig tempo, eller i disco tempo om du måtte ønske det!
Veldig spennende når rommet skifter farge!

Blir nok bading på Daniel i helgen også, men ikke her hjemme. I morgen skal han besøke Linda og familien og sove der ei natt. Pappa Magnus drar til Trondheim sammen med kompiser i dag, og blir til søndag. Så i morgen skal jeg bruke tiden min på Sebastian. Vi skal bare slappe av og nyte livet! :) Se litt filmer, ake litt (kommet masse snø her i Ålesund i løpet av natten), spise snop, og nyte det og ikke ha noen planer. Ha ei riktig god helg alle sammen!

Klemmer fra Karina og Daniel ♥

6 kommentarer:

 1. Heeeerliiig:)))) Ingenting er som å ligge i et varmt bad! Det lyset der var kult, det skal jeg anskaffe. Ikke til meg, men kjenner noen som kan ha glede av det;) God helg Karina og kos deg med storbroren!!!! Husk stor gottepose:)) Klem Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt du har fått deg blogg, Kristin!! :) Takk for kommentar! ♥

   Slett
 2. Det så godt ut ja. :-) Og så så stilig lys! :-) Ha en god dag i morgen med storebror.

  SvarSlett
 3. Et godt og varmt bad gjør godt, vi merker det her også. Tusen takk så masse for at du tipset om denne lysboksen - den kan være til god bruk hos oss!

  Kos dere i helga, med snop og uten planer,
  god helg og god klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, slike tips på deles!! :) Vi hadde ei koselig helg! Klem ♥

   Slett
 4. Så herlig! :-D tenker det ble populært med lysshow :-)
  Håper dere hadde en fin kveld, du og storebror! Det fortjener dere, virkelig :-)

  Ha en fortsatt fin kveld, Karina!

  SvarSlett