torsdag 21. februar 2013

Velværehjem fra Nikken!

Den største gleden du kan ha, er og gjøre andre glad ♥

Og gjett om vi er glade!

Da vi var i Hamar fikk jeg ei melding på Kjempen Daniel si facebookside, fra ei dame som hadde lest om oss i "KK". Ho jobber i Nikken, og ønsket og søke om Velværehjem til oss. Nikken donerer bort velværehjem til familier som er i vanskelige situasjoner. Produkta de har gir ren luft, rent vann, god søvn, forebygger depresjon, og de har også ernærings produkt.

Vi hadde allerde vært litt borti disse produkta, da ei jente Daniel trente sammen med på PTØ-senteret har et slikt velværehjem, og hadde med mange av produkta til Hamar. Derfor var det jo litt ekstra morsomt at vi fikk denne meldingen. Vi hadde allerede da vi var på Hamar første gangen pratet litt om det og skaffe Daniel ei Nikken dyne. Daniel er jo som jeg har fortalt før mye spastisk, også om natten, og det hadde vært fantastisk om han hadde klart og slappet bedre av om natten.

Så jeg sendte selvsagt ei melding tilbake om at vi var veldig interessert! Allerede dagen etter jeg svarte ho, fikk vi den gode nyheten om at Nikken kjente til historien vår, og at de ville bidra med produkta deira! Og rett før jul hentet vi to store pakker på posten. Et par av produktable litt forsinket, og kom for ikke så lenge siden!

Daniel fikk disse produkta:
Sovesystemet:
- Kenko Dream dyne: Som inneholder negativ ioneteknologi, og som har et overtrekk av bomull og keramisk fibrer som vil hjelpe på og opprettholde en jevn temperatur.
- Naturest Pute: Inneholder banebrytende RAM- teknologi (Radialaksemagnetisme).
- Naturest Kenkopad Overmadras: Innehlder banebrytende RAM- teknologiog noduler med gradert fasthet som gir en lett massasje.

Lys:
- KenkoLight: Dagslyslampe som simulerer fordelaktig sollys uten UV. Den kan stilles inn på naturlig soloppgang og solnedgang, og alarm for naturli vekking.

Vann:
-Pimag Waterfall: Med filter for og redusere forurensing, mineraler hjelper til med og redusere Ph- verdien for og gi alkalisk vann, den er tildelt “Gold Seal of Approval” fra Water Quality Association.
-Pimag Optimiser:Tilføerer oksygen og negative ioner i vannet, og hjelper kroppen med og absorbere vannet raskere.

Frisk luft:
-KenkoAir: ULPA-filteret fjerner 99,9995 % av partiklene i luften.Banebrytende ozonfri negativ-iongenerering skaper en avslappende, oppfriskende ”fjelluft”. Godkjent av europeiske allergiforskningsforbund/-organisasjoner. I tillegg så ser den veldig bra ut ;)

Energi:
-Innleggsåler: Med magnetdekning i hele overflaten. Beskrives som "en bærbar fotmasasje".
-KenkoTherm støttebandasje for albue: Hjelper musklene til og slappe av. Gir varme og komfort til småskader.
-KenkoSeat King: Gir fult utbytte av både magnet - og langbølget IR-teknologi når du sitter.

All informasjon om produkta er hentet her

Vi er godt i gang med og bruke mange av produktene, og det er selvsagt spennende og se om vi merker noe forskjell. Det i hvertfall supre produkter vi har fått. Dagslyslampen er helt super, og gir et veldig godt lys, abefales virkelig, både for behandling av depresjon,"mjuk oppvåkning" og som hobby og leselampe!Luftrenseren står på døgnet rundt hos oss, og så allergisk Daniel er mot pollen, blir den svært nyttig nå når vi går inn i den sesongen! Og den var jo veldig kjekk og ha da han hadde oppkastsjuka!

Vannet er storebror veldig stor fan av, og Daniel får det daglig. Hver kveld tapper jeg en ny mugge fra Waterfall`en, kobler den på Optimiser`en, slik det blir tilsatt oksygen, og setter muggen i kjøleskapet. Det er jo som kjøpevann dette, bare hakket bedre :)


Pigma Waterfall- vannrenseren.


Pigma Optimiser- her tilsetter vi oksygen i vannet. Daniel ser på med forundring når vi starter denne. Ikke så rart, for den lager litt lyd, og ser jo ut som en tornado ;)


Optimiser`en- skrur på og av, trykker på "mode" knappen for innstilling av tid, oversikt over hvor lang tid som står igjen før det er ferdig (Det tar 9 min og tilsette oksygen i vannet), og en start/stop knapp.

Desverre har vi ikke merket så mye på spasmene hans enda, han er fortsatt mye spastisk om natten. Puten ble for stor for hans lille hode, men vi er jo flere i familien som kan bruke den! I tillegg blir han så utrolig svett om han har noe over seg om natten, men han har dynen i sengen sin, han blir jo leiret, så det blir aldri nok av dyner osv! Madrassen bruker han hver natt.

Sålene har vi ikke fått begynt og bruke enda, vi må ha nye sandaler, så vi klipper de til når de er i hus. Albue støttebandasjen bruker Daniel på leggene, for og få i gang litt blodsirkulasjon og varme de. Han er ofte veldig kald på bein og føtter.

Sitteunderlaget har jeg brukt en del, og har tenkt og skikkelig teste det ut når vi skal til Hamar. Jeg sliter mye med bekken/rygg og nakkeplager, og merker det godt på kroppen når vi kjører så langt. Men enn så lenge blir det brukt til litt småkjøring her i Ålesund og på stolen inne.


Sitteunderlaget!

Om ei stund kommer det litt om Daniel og produkta vi har fått i Nikken bladet de gir ut.

Nå skal jeg ordne medisinen til Daniel, den skal han få halv 1 i natt, jeg skal orden nyt friskt vann så det er klart i morgen, også skal jeg finne senga. Pappa Magnus sovnet på sofaen i 22 tiden, trøtt etter turen? ;)

Klem Karina og Daniel ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar