søndag 25. august 2013

Hva får man på blå resept på inkontinens utstyr?

For de som ikke har blitt informert om hva man har rett på, finner dere ei liste over forbruksmateriell her! Klikk på inkontinens, og dere får opp ei lang liste. På side 18 står klutene nevnt som spesialutstyr. Synd at ikke apotekene klarer å holde seg oppdatert, eller i hvertfall sjekker listen, før de sier at man ikke har rett på dette. Det er nok mange som betaler for våtservietter uten at de trenger det. Og det er dyrt! Du har også rett på bomullstruser og barrierekrem. Jeg har fått mange henvendelser om man virkelig har rett på de våtserviettene på blå resept, og det har man! Kanskje legen må skrive det på resepten, var snakk om det for ei stund siden (før de restriksjonene kom). På vår står det nevnt at han også må ha Comfort Shield Barriere kluter.

På fredags ettermiddag ringte Helfo tilbake, restriksjonene for antall pakker med barriere kluter starter 1 oktober. Frem til da kan man få det antallet man trenger. Forslaget for antall kluter per dag etter restriksjonen er EN(!!). Det sier seg selv at det blir ei ekstrakostnad. Imorgen skal jeg ringe Helsedirektoratet for å høre hvordan de mener dette er gjennomførbart. De som har bestemt dette har nok aldri tørket bæsj før ;)

Nå er Daniel på vei ut av dørene sammen med en assistent, de skal på båttur i fine været :)

Klem Karina og Daniel ♥

2 kommentarer:

  1. En klut, det er jo så latterlig det kan få blitt.... du får ringe og ta det til media hvis det er nødvendig.. Daniel er så heldig som har deg til mamma som vil ta opp kampen for alt han har krav på!

    SvarSlett
  2. Hei, Karina og Daniel

    ... har vært innom og lest mange fine innlegg på bloggen i dag. Og fikk lyst til å å legge igjen er GO'KLEM

    anette

    SvarSlett