tirsdag 22. mars 2011

Barneforsikring

Enkelte artikler gjør meg så utrolig forbanna. Og i dag las jeg en artikkel på mammanett sine sider; Barneforsikring - verdt pengene?
som fikk blotrykket mitt til å stige.

For hva om ikke vi hadde forsikret Daniel?

Elisabeth Realfsen, redaktør og daglig leder for Finansportalen.no skriver at "det beste for barnet er at vi har solid økonomi". Så kan vi bare bruke av egenkapitalen, vi, når ulykken skjer! Jeg tror ikke vi er aleine om å ikke ha flere 100 000 kr stående på konto. For det er faktisk ikke gratis å få et barn som er 100% invalid. Og støtten en burde ha fått av staten er desverre ikke noen selvfølge. Og det å bli 100 % invalid som 3 åring betyr også år med tapt inntekt. Minste pensjon. Tapt inntekt for oss foreldrene, vi har allerede mistet flerfoldige tusen, selv om vi får pleiepenger går Magnus glipp av tillegga som han hadde, og feriepengegrunnlaget til neste år tørr jeg ikke tenke på. Og når kommer vi oss ut i full jobb? Vi har allerede en 24 timers jobb med å ta vare på Daniel, gi han alt han trenger.

Nei, takk Gud for at Daniel har ei god barneforsikring! Og vi må bare bruke sunn fornuft og tro at han får utbetalt det ha har rett på. Penger vokser ikke på trær, spesielt ikke når ulykken er ute. Og Daniel vil trenge alle de pengene han kan få nå.

3 kommentarer:

 1. Barneforsikringa til Oskar har redda oss økonomisk - det er definitivt ikkje alt NAV dekka og saksgangen der er så sein at det er til å grine av... Vår forsikring gjekk faktisk i orden 3 veker før Oskar vart sjuk - og takk og lov for det! Dei som seier at barneforsikring ikkje er verdt pengane - har definitivt ikkje sjuke barn... Og det skal også sikre framtida hans også. Eg er so takknemmelig for den forsikringsdama i Gjensidige som fekk oss til å forsikre Oskar då han var liten, slik at han i alle fall er økonimisk sikra framover- so får ein berre håpe og tru at han får det han har rett på. Hittil har forsikringsselskapet i alle fall vore veldig imøtekommande ;) (Ps. trur ikkje feriepengane våre blir noke å rope hurra for i åra framover....) Klem

  SvarSlett
 2. Ja du sier noe, den forsikringen er veldig veldig viktig! den skal være med å gjøre Daniels liv så bra kvalitetsmessig som det kan la seg gjøre. Det er som du sier, mye mere utgifter enn det man får i støtte.

  SvarSlett
 3. Sisselastrid: Ja, det var jammen og det flax at den var ordnet! De pengene skal jo sikre barna våra i fremtiden, selv om det bare er småpenger i forhold til hva de trenger. Har foresten begynt å bekymre meg for feriepengene neste år allerede jeg :/
  IngJoh: ja, en skal ha ganske mye penger på konto for at det ikke skal lønne seg med ei slik forsikring.

  SvarSlett