fredag 18. mars 2011

Storebror..

er ikke glemt oppi alt. Selv om det blir mye Daniel, har storebror med få untak, alltid enten pappa eller mamma hos seg. Blir det vanskelig, pga møter feks, stiller som regel mormor eller "de beste naboene i verden", som Sebastian kalte de seinest i dag morges, opp. Vi merker at behovet hans for at noen er tilstede er større enn før ulykken. Han liker slettes ikke så godt som før, å være hjemme aleine.

Det var faktisk ei periode i høst/vinter der han ikke turte å gå hjem, fordi han var redd han skulle gli på isen og bli påkjørt av en bil, og kanskje dø, eller bli skadet som Daniel. Nå går dette fint igjen. Det hadde vært vondt om han skulle gå og bekymre seg for sånt over lengre tid.

Sebastian er sjelden her på sjukehuset. Han har frem til nå pleid å hatt en dag på skolen her på sjukehuset, og det blir nokk noen dager til her, før vi flytter hjem. Jeg tipper han er veldig spent på hvordan skolen på den nye barneavdelingen er:) Han trives på skolen her på sjukehuset, han får ofte en lærer for seg selv, og det er jo stas. Rekker mye på kort tid ;) Men annet enn de skoledagene her, er det kjedelig å være på sjukehuset. Forstålig nokk. Det er mere stas å ta med Daniel hjem på permisjon. Da blir han veldig glad ♥

Sebastian er mer sliten nå, merker vi. Vi merker at det ikke skal så mye motstand til, før frustrasjonen topper seg. Men likevel blir Sebastian mer og mer vant med dagene uten lillebror hjemme. Han er nokk blitt ganske vant med at det bare er enten mamma eller pappa som er hjemme også. Og vi får jo også avlastning av mormor/tante eller sjkepleieren som står på Daniel og, så det er ettermiddager hvor vi er hjemme begge to.

Ellers så er han som før, verdens beste storebror. Omsorgen han har for Daniel er rørende! Og han er virkelig lillebrors store forbilde. Daniel lyser opp når han prater med Sebastian i telefonen og når han er sammen med han. Og Sebastian fant fort ut at tull gav stor respons fra lillebror. Så det blir masse tulling når de er sammen.I februar hadde vi noen fine vinterdager. Vi benyttet anledningen til å ta oss en tur på Eikenosen, laga bål, grilla pølser, drakk kakao og kosa oss litt. Vi hadde mange slike turer før, og vi savner det alle sammen.

Og i april tar vi tre oss en tur på Alexandra Hotell i Loen. Sebastian har vært der en gang før sammen med oss, og det er virkelig drømme hotellet hans. Vi hadde planlagt en slik hotelltur i forbindelse 9 års dagen hans i november, men det blei jo ikke noe av pga ulykken. Så da tar vi oss en tur nå, før Daniel flytter hjem. Det blir med ett litt vanskeligere å finne på slike ting da.


(Hotell Alexandra feb. 2009)

1 kommentar:

 1. verdens fineste og flinkeste storebror <3
  han e no bare skjønn da :)

  e syns både du og magnus e kjempeflinke, Karina, og e har mer enn en gang blitt imponert over alt dokke får til!!!

  kos dokke masse på Alexandra, snuppa...d e dokke vel fortjent :)

  vi sees snart...<3 klem Anette og Andrea :)

  SvarSlett