tirsdag 29. mars 2011

Snart April måned!

Mamma gleder seg til at du får flytte hjem ♥ For godt ♥ Men før du får det, skal du trene enda litt mer, du skal fjerne mandler og polypper, du skal ta rtg av hoftene dine, mamma og pappa skal i møte med saksabehandleren vår i ULOBA, og annonsere etter assistenter, vi skal i et siste møte med kommunen, vi skal flytte på ny barneavdeling, du skal prøve et hjelpemiddel som vi håper du vil lære å like og tolerere, sikkert ikke med en gang, men etter ei stund, og sist, men ikke minst, du skal feire bursdag . Tenk! Kjempen vår Daniel blir 4 år. DU blir 4, Daniel!! Det blir en veldig annerledes og spesiell bursdagsfeiring dette året. Vi har vært gjennom mye det siste halve året. Fra å nesten miste deg til å kunne feire at du blir 4 år. Det blir ei feiring over selve livet. År 2011 er ditt år Daniel.

Mamma vet hva du ønsker deg mest av alt Daniel. Hva du samlet klistermere etter klistermere for, hvorfor du sprang å småskvetta hele dagen, for få et nytt klistermerke.

Mamma vet hva du skal få i bursdagsgave! ♥

2 kommentarer:

 1. Fikk frysninger av dette innlegget Karina.Tenk at han blir 4 år!!!Stor gutt å greier :-)
  Kommer til å bli en super bursdag for supergutten Daniel.Lykke til med den store dagen alle var redd for ikke ville komme.Dette blir året for en gutt som trosser alle odds og som aldri gir opp takket være en uendelig stor kjærlighet fra mamma,pappa,storebror og resten av familien hannes.Dere er utrolig flinke og har en enorm ståpå vilje som alle burde hatt. HIPP HURRA FOR 4 ÅR!!!! Janita

  SvarSlett
 2. For en fantastisk stol!!! :)

  Håper han får god effekt ut av denne karina og at bevegelsene kommer etterhvert.Det er absolutt lov å tro på mirakel når det gjelder denne gutten ♥
  For 2011 er Daniels År.
  Ja tenk at han blir 4 år. Satt og tenkte på det hvor glad du var når du satt med den positive testen i hånden.Nå har han rukket og bli 4 år snart. Et mirakel med tanke på hva som har skjedd at han fortsatt er her♥ At han valgte livet og valgte å leve det videre sammen med dere♥ Det er gutten sin det ja :)

  Håper den hofta kommer seg Karina.Han har vært gjennom nok denne lille kroppen:(

  Snart hjemme igjen til dere alle sammen ♥

  Måtte alt gå den rette veien .

  Stor klem ♥

  SvarSlett