onsdag 11. mai 2011

Chris Medina - What Are Words

Trenger vel ikke å si at denne sangen traff meg midt i hjerte da jeg hørte den for første gang. Og da vi kjørte ut på sjukehuset mandag 2 mai, for å hente Daniel hjem, var dette den sangen som blei spilt. Litt av en tilfeldighet.

4 kommentarer:

 1. Sangen er heilt nydelig, om en forferdelig ting som skjedde. Gråter like mye hver gang jeg hører denne sangen. ♥ Passer til dere veldig godt. Sitter med klump i halsen mens jeg hører sangen og skriver dette til dere nå.
  Har fulgt bloggen din fra begynnelsen, men ikke lagt inn kommentar før.
  Syns du er kjempe tøff og sterk! Og det er Daniel også; som valgte å kjempe og leve videre!

  SvarSlett
 2. En nydelig sang med en sterk historie.
  Vakker♥

  SvarSlett
 3. God kveld
  Har lest bloggen din ei stund nå og det rører meg dypt i hjerte å lese det dere har opplevd. Er sjøl mamma til to barn på 8 og 4 år...
  Hørte på sangen og tårene triller...
  Vanskelig å finne ord som kan trøste, men håper dere får en fin sommer og mange gode dager.
  Klem

  SvarSlett
 4. Som Hanne sier over her: nydelig sang med en sterk historie. Og den passet jo så bra til hjemreisedagen til Daniel, for dere er en nydelig familie med en like sterk, om ikke sterkere, historie.
  Følger bloggen nå etter at jeg leste om dere i vg på søndag. Må ta det litt om litt, for jeg blir så trist og lei meg når jeg leser. Tårene triller, men som jeg har sagt i andre kommentarer så er det jo litt gledestårer også, for alt det kjempen deres utretter - for en sterk liten gutt. Kommer til å følge dere fremover, og håper å få lese om mange flere fremskritt. Stå på Daniel - vi er mange som heier på deg.
  Klem til alle fire

  SvarSlett