onsdag 18. mai 2011

Årets 17 mai feiring!

16 mai tok vi 17 Mai vasken, etter en heftig oppkastrunde. Daniel prøvde aldri å dusje på sjukehuset. Og jeg var veldig spent på hvordan han ville takle det. Han var ikke overbegeistret før ulykken nemlig. Spesielt ikke det å vaske håret. Men det går veldig fint, jeg dusjer sammen med han, og han føler seg trygg og koser seg. Jeg tror nokk ikke det hadde gått så bra i do/dusjstolen. Den satt han i daglig etter tømming med oljeklyster, og har dårlige minner knyttet til den. Men etterhvert må jo den også brukes. Kan jo ikke forvente at assistentene hans dusjer sammen med han. ;)Varmer oss i senga etter en dusj ♥

Vi valgte å ikke ta med oss Daniel i toget. Så lenge lillebror sto og vinket til oss da vi gikk forbi der vi bor, var det godt nokk for Sebastian. Selv om det var skikkelig sunnmørsvær tidlig 17 mai, var vi utrolig heldige da vi gikk tog. Ikke en regndråpe kom det, og sola tittet faktisk frem et øyeblikk!


Sebastian var godt kledd for regn;) Her hjelper han til med å bære fanen siste stykke frem til Blindheimshallen.

Daniel syntes det var stas da toget gikk forbi, og storebror og mamma kom bort for å si hei. De gikk sammen med oss noen meter i toget, men det blei for mye for Daniel, han begynte å gråte og var tydelig redd, så han og pappan snudde og gikk hjem. Godt var det, for han kastet litt opp og, på vei hjem, det er tydelig at stress trigger oppkast hos han.


♥ søtnosen som sto og ventet da vi gikk forbi i toget ♥

Sebastian var kjapp med å si at han ville hjem da Nasjonalsangen var sunget og noen russer var blitt overfalt. "Pølser kan vi spise hjemme!!" Det var kaos i hallen, vi hadde aldri kunnet gått der med Daniel. Også er det jo sånn som det sikkert er andre plasser i landet, at alle borda er opptatt når vi som har gått i tog endelig er fremme. Mange av de som ikke går i tog, drar dit i god tid, for å holde opptatt, slik at de er sikre på at de som har gått i tog, ikke får sitteplasser. Hurra for den tradisjonen! ;)Det var godt å komme hjem og kose med Daniel igjen ♥ Han blei veldig glad da vi kom! Også måtte vi jo ta noen " 17 mai-bilder! "

Jeg og Sebastian dro til mormor (min mor) for det årlige 17-mai spleiselaget! Veldig koselig tradisjon. Og vi spiser oss alltid gode og mette! Pappa valgte å være hjemme med Daniel, slik han (eller kanskje begge to..) skulle få en rolig ettermiddag. Jeg hadde med meg rester hjem til begge to! De var savnet ♥


Jeg og den vakreste og kjekkeste storebroren i hele verden ♥


"Sisters, sisters" :) Forøvrig den beste søsteren i hele verden og ♥

Lite kan vel beskrive takknemligheten for alle de timene hun og mamma har brukt ute på sjukehuset hos Daniel, slik vi kunne sove litt om natten på intensiven, og fikk avlastning på dager/kvelder, da han var flyttet på barneavdelingen, slik vi fikk hentet oss litt inn og brukt tid på Sebastian. ♥ Takk ♥

7 kommentarer:

 1. Elisabeth jacobsen19. mai 2011 kl. 15:09

  Det såg jo ut som pappan å Daniel kosa sej fordi om dei da:))

  SvarSlett
 2. Hei hei !

  Dere har verdens nydeligste to gutter må jeg bare si.. Er ofte innom å ser hva dere driver med om dagene og jeg ønsker dere virkelig lykke til fremover. Klart lille sterke Daniel valgte å bli hos dere. Ser ut som det er masse kjærlighet å dele og ikke minst verdens flotteste storebror! Er nok ingen plass bedre enn hjemme.

  God klem til dere alle. :)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder av dere Karina ♥
  Så ut til dere hadde en fin dag til tross. Men skjønner også veldig godt at Daniel og Magnus var savnet. Men var nok det beste valget å være hjemme med han :)
  Var så fine bilder av deg og Daniel. så godt å se smilet fra dere begge to ♥ Dere strålte ♥
  Kos dere videre alle 4 :)klem

  SvarSlett
 4. blir helt rørt av hvor voksent storebror oppfører seg mot daniel! jeg ser så stor kjærlighet mellom de to, at jeg feller noen tårer:)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! Så godt å se så mange gode smil hos dere :)

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder! har du prøvd å bade han forresten? Vet om det er en del av disse barna som roer seg veldig godt i badekar, Er kanskje ikke mulig på ditt bad, må jo ha den spesialheisen som man legger de på og senker de ned i, den er jo genia men man må ha plass til det. Så kunne du hatt beroligende lavendelolje i badekaret.

  SvarSlett
 7. ♥ Takk for kommentarer! De er verdens fineste gutter! Vi smiler og ler ganske mye, vi hadde nokka aldri vært der vi er nå om vi ikke hadde gjort det!
  Ingunn: Daniel liker godt å bade, han blir veldig avslappet i badet og etter. Vi har desverre ikke plass til noe badekar her hjemme, men når vi bygger på, bygger vi på et 12 kvm stort bad til Daniel, og der blir det et hev og senk badekar til han! :) Vi gleder oss stort til det. Vi får bruke badekaret på barneavdelingen så lenge, men enn så lenge har vi ikke hatt tid til å dra dit. Dagene går så fort. Men kjempebra vi har muligheten da :)

  SvarSlett