torsdag 26. mai 2011

Daniel har hatt overnattingsbesøk ♥

Når ikke Daniel kan komme til Sebastian, så må Sebastian komme til Daniel. Tirsdagskvelden var guttane i seng samtidig. Jeg hørte Daniel laga litt klagelyder etter pappan hadde lest for Sebastian, men jeg hørte Sebastian gikk inn til han og Daniel kom med godlyder ei stund, før det blei helt stille.

Sebastian hadde brukt ei dyne som madrass og lagt seg ned for å sove inne hos Daniel. Jeg hadde ikke hjerte til å vekke han og legge han i vår seng, så Sebastian og Daniel sov godt på samme rom denne natta. Nå har vi bestemt oss for å kjøpe ei madrass som han kan bruke til overnatting hos lillebror. Når vi får ryddet litt ut av rommet, er det plass til det!


♥ Storebror har sovnet på gulvet på rommet til Daniel ♥

Sebastian har siden ulykken hatt problem med å sovne om kvelden, en av oss må helst ligge der til han sovner, og da sovner jo vi også, og legger vi oss ikke med han blir det masing til vi gjør det. Sebastian er vant med å sove sammen med lillebror han, i våra seng... og det setter spor at han ikke lengre gjør det. Men å få sove på lillebrors rom er jo "next best"!! ♥

Nettene går veldig bra for tiden, og Daniel er flink til å si i fra når han vil bli snudd, da gråter han til vi snur han, også sover han videre. Han blir snudd mellom klokka 24 og 2 en gang (alt ettersom når han skal ha medisin og når han blir lagt), og er vi heldige sover han til kl 06-0630. Da skal han uansett ha mat og medisiner igjen, så da må vi opp.

Det er mye som skjer her hjemme for tiden. Av og til synest jeg det er rart jeg fremdeles er oppegående ;) Men det er rart hvilket underverk en natt søvn kan gjøre. Og nå har vi, uten tvil, en bedre hverdag i sikte! Vi har endelig begynt å få på plass assistenter til Daniel, og gleder oss stort til å bli kjent med de. Daniel er et sosialt menneske, og en gutt en fort blir glad i. Han sjarmerer alle med sitt gode humør, han er rett og slett bare heilt herlig. Så assistentene har mange fine dager å se frem mot! Kan ikke tenke meg en bedre jobb jeg ;)

5 kommentarer:

 1. Kan ikkje du prøve å legge ut ein film av Daniel når han lager godlydene sine og kansje når han trener :) ?

  Hadde vert spennande å sett korlis treningane hass er

  SvarSlett
 2. Kjære deg: Husk at du må ta vare på deg selv også, det er kanskje viktigere enn noen sinne. Klem fra ei som ikke kjenner dere, men allikevel stadig tenker på dere og imponeres over styrken og ressursene deres.

  SvarSlett
 3. Så koselig da. Godt med en storebror som passer på :)

  Kan Daniel gå igjen noen gang?

  SvarSlett
 4. Det er så sant; Daniel er virkelig helt herlig! Og det er jo resten av familien og. :)
  Så god Sebastian er da, så flink til å passe på lillebror.

  Godt at endelig assistenter begynner å komme på plass! Det blir en spennende tid. :)

  Stor klem

  SvarSlett
 5. Blir så ufattelig rørt av godheten til Sebastian:) han er en god god gutt med masse omsorg og kjærlighet for sin lille bror ♥
  Ja kjøp en madrass så han kan overnatte inn i mellom :)
  Er jammen bra dere har fått assistenter:) En natt søvn gjør underverker for en sliten kropp og sjel,Manko på søvn er ikke ideelt i lengden:( Og ihvertfall ikke i en travel hverdag der man må være på plass 100 prosent.
  Kos dere videre med guttene vennen:)
  stor klem

  SvarSlett