tirsdag 24. mai 2011

Tirsdag er... BOLLEDAG!! (For det er tirsdag i dag, ikke sant?? )

Tipper det er en storebror som blir fornøyd når han kommer hjem fra skolen i dag! Tirsdager var jo alltid bolledag på sjukehuset, og den tradisjonen er jo fin å holde, i hvertfall de dagene man orker/rekker det! :) I dag er det ganske vått og trist ute.. Men slikt vær kan jo være koslig det, om man har riktige stemninga inne. Og hva passer ikke bedre enn nystekte boller, rørt jordbærsylte (som jeg var så flink å røre i fjor) og kakao! Reine høststemninga!

Daniel var i hvertfall storfornøyd da det blei bollelaging i heimen. Og da vi trilla han vekk når de skulle steikes, grein han på nesen. Så det blei til at han blei bollepasser og!


Deilig å kna på bollen!


Håy håy!! Pappa er flink!!


Glad liten gutt ♥


Passer på at bollene ikke blir brente!


Tror Daniel var ganske glad for at vi var inne i varmen, da vi åpnet verandadøra! Brrr... 10 grader og regn!


Jepp! Det regner!!

Så menst vi venter på at sola skal komme kan dere jo gjøre som oss.. bake boller og..sole dere inne ♥


Daniel med nye retrosolbriller!

8 kommentarer:

 1. Kom over denne bloggen i dag, og har vel lest alle innleggene tilbake til og med mars. Må si det er sterk lesing, men dere imponerer meg! Når ulykken først skulle være ute, tror jeg Daniel er heldig som har så flinke foreldre, som står så på for han. Takk for at du/dere deler dette med "hele verden", det gir i hvert fall meg et litt annet syn på livets små og store gleder og utfordringer (som egentlig ikke er utfordringer i den store sammenhengen). Vil bare ønske dere alle lykke til videre, måtte dere gå en fantastisk sommer i møte!! :-)

  SvarSlett
 2. Verdens beste boller på tirsdagen, og den tradisjonen har vart så lenge jeg kan huske. Selv da Alexander var liten bakte vi boller på lekestua. Så gøy at dere har tatt den med hjem også:)

  Ha en fin kveld i styggeværet, klem til kul Daniel og kul mamma med kule solbriller:)

  SvarSlett
 3. Daniel er en kjempe herlig gutt :)
  Han og store bror er heldig som har så flinke og snille foreldrer som dere. Lykke til freover og så får vi håpe det snart blir fint vær igjen :)
  Kos dere kjempe masse :)
  Klem fra ei Karmøy jenta :)

  SvarSlett
 4. Kjempeflink gutt som passer på ;) Fantastisk å se fremgangen og at blikket i øynene er til stede :) Det er godt.

  SvarSlett
 5. Charlotte Johnsen25. mai 2011 kl. 22:59

  Daniel er så nydelig:) Dere er en flott familie:) Stå på videre. Jeg heier på dere hver dag:)

  SvarSlett
 6. Jeg har fulgt bloggen en stund, men har ikke kommentert før.
  Jeg synes denne bloggen er så fiiin, og har vel ennå ikke lest et eneste innlegg uten å få tårer i øynene. Mesteparten glade-tårer over å se fremgangen til sterke Daniel, og den fine, omsorgsfulle storebroren som er så glad i lillebroren sin. Rørende å se at han flyttet inn på Daniel sitt rom!
  Det må være mange tøffe, lange dager for dere, og det er vanskelig å skjønne hvor dere finner styrken til alt. Men Daniel er heldige som har så ressurssterke, omsorgsfulle foreldre.
  Takk for at vi får følge dere i deres hverdag :)

  SvarSlett
 7. Vil bare si hvor imponert jeg er over dere som familie!! :) Over Daniel som kjemper hver dag og stadig gjør fremskritt <3 Over Sebastian som må være verdens beste storebror, som er så snill og omsorgsfull og passer så godt på lillebror <3 og dere foreldre som er så sterke og så flinke <3 Dere står på for barna deres, så sterke og omsorgsfulle. Og så fint å ta med den fine Bolle-tradisjonen med hjem :)

  SvarSlett