søndag 1. mai 2011

Lykketrollet vårt..♥

Her er et bilde av det nydelige lykketrollet vårt. Bildet er tatt i påska.Dette lykketrollet kommer hjem i morgen! TENK! HJEM!! Etter 7 måneder på sjukehus, får vi endelig ta med oss Daniel hjem, permanent! Tårene triller bare med tanken!

Lykketrollet vårt har fått seg en hårklipp i løpet av helga, av snilleste og flinkeste, Linda ♥ Daniel mistet alt håret sitt pga stress, rett etter vi kom opp på barneavdelingen, og har ikke fått noen hårklipp siden. Så det var veldig greit å få gjort dette før vi drar hjem. Det var tydlig hun hadde klipt før ;)

Jeg falt også noen tårer i går, da vi tok farvell med Linda. Hun er en av primær sykepleierene til Daniel, og blir sårt savnet. Men det er heldigvis ikke det siste vi ser av henne ♥
♥ Og du er velkommen her når du måtte ønske! Håper du vet det! ♥

Lykketrollet vårt har altså endelig fått vårklippen, men er like fult ut vårt LYKKETROLL.

5 kommentarer:

 1. Ååååå Lykketroll og for en LYKKE å få han hjem ♥
  Tenkte på dere i sted at det blir noen tårer på dere oppe på barneavd. Det har jo vært hjemmet deres og Daniel i noen måneder.

  I morra er den store dagen og jeg heiser flagget høyt for dere.Er så glad kjempen endelig får komme hjem til familien sin og i vante omgivelser.
  Masse lykke til vennen ♥ Dette blir så inderlig godt for dere alle sammen :)

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg sånn på deres vegne, har tenkt mye på dere siste dagene. Lykke til så masse i morgen, og velkommen hjem til Lykketrollet deres:)

  Stor klem fra Hanne og Alexander

  SvarSlett
 3. Ååå så så godt! Følger med dere -og du på det bildet med nyklippet hår var han knall lik deg:)LYKKE TIL MED NY TILVÆRELSE!!

  SvarSlett
 4. Åååå så kjekt da, endeligt fikk han komme hjem til dere :)
  Kos dere kjempe masse og håper det går bra med dere alle :D

  Klem fra karmøy jenta :D

  SvarSlett
 5. Lykke til med hjemkomsten og håper det blir gode dager for dere og lykketrollet. Han er så skjønn den gutten. Klem Marit fra Knappenforeningen

  SvarSlett