tirsdag 17. mai 2011

17 mai..

Vi er klare for en annerledes 17 mai i år. Jeg synest det er trist at den ikke er slik som den skulle ha vært. Jeg savner en Daniel som skal gå tog sammen med barnehagen sin, som skal spise is etter is, ta lodd, spise pølser, delta på leikene, som springer på gressbana og skitner seg ut. Jeg savner den trassige Daniel som hyler fordi han ikke får springe slik som han vil, som drar i dressane til russane og vil ha russekort, godt opplært av storebror.


Morgenkos med pappa og storebror ♥


Klar for feiring ♥


Pølse er obligatorisk!


♥ kjærlighet ♥

Der er godt å ha alle de gode minnene! Og jeg vet jo vi kommer til å få flere av de. Forhåpentligvis allerede i dag. Her i Ålesund regner det som vanlig, jeg skal bli med storebror og gå i tog. Pappa og lillebror blir hjemme. Om vi ikke ombestemmer oss i siste minutt. Sebastian har et stort ønske om at lillebror skal gå i tog sammen med han. Men jeg er usikker på om det vil gå bra. Det er surt og kaldt, og Daniel liker dårlig vind og regn. Vi er så heldige at toget går forbi her vi bor, så da skal pappa og lillebror stå der og vinke og rope Hurra! Og kanskje gå siste biten opp til Blindheimshallen sammen med oss ♥ Så nå håper værgudene kan være på våra si side når toget går fra Blindheim barneskole, slik vi får en hyggelig opplevelse!

Jeg vil ønske alle leserene en hyggelig 17 mai feiring og gratulerer med dagen!! Vi er heldige som kan feire Norges grunnlov og nasjonaldag!

9 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen!!
  Håper dere får ei fin feiring!
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen! Håper dere alle har hatt det topp :)

  SvarSlett
 3. gratulerer med dagen! jeg så etter dere, men kunne ikke finne dere... men jeg stod vedsiden av deg i pølsekøa:) hadde så lyst til å hilse på deg, men visste ikke helt om jeg turte det da... :p

  SvarSlett
 4. Håper dere har hatt en fin dag :)

  SvarSlett
 5. Sender over en stor klem jeg:) Du har så mange slike "...på denne tiden ifjor..." å komme deg helskinnet gjennom. Jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det kan være. Takk for at du deler litt av historien med oss, minner oss på at vi skal være takknemlige for unger som krangler og trasser;) Tenker ofte på Daniel, og ut i fra bloggen din virker det for meg som at han har det så bra som han kan ha det -og det er så godt! Klem-klem:)

  SvarSlett
 6. Så fine dere var i bunad!
  Du har en helt fantasisk blogg, som jeg både kan smile og tåre av. Jeg beundrer virkelig dere som familie og alt dere forteller om tiden både før og etter ulykken, og måten det virker som dere greier å se situasjonen på.
  Som "nybakt" mor selv så ser jeg virkelig opp til deg, det er vanskelig å finne de rette ordene, så jeg sier bare at du virker bare helt fantastisk. Der er umulig å sette seg inn i situasjonen deres,og hvordan dere har det. Men jeg synes uansett du og mannen din er gode forbilder for foreldre, og storebroren til Daniel for søsken!

  SvarSlett
 7. Tusen, tusen takk ♥

  Trollemor: Jeg såg ikke dere heller, ikke ved pølsekøa heller, men jeg var ganske fokusert på å få oss et par pølser, hihi :) så for vi hjem! Makan til kaos!! :O

  Anne Liv: Takk for det, jeg skulle jo helst ønske at Daniel kunne fungert så normalt som mulig, at det ikke var noe problem å ta han med på slike dager, da hadde ikke dagen blitt så sår som den i år. Når vi har rundet året og vel så det etter ulykken, kan vi heller si hvilken forbedring det er fra året før (forhåpentligvis). Men vi skal selvsagt aldri glemme Danielen vi hadde før ulykken ♥
  Christine: Takk for gode ord ♥ Jeg har mine feil jeg også, slik som alle! Men det varmer virkelig at du ser slik opp til meg ♥

  SvarSlett
 8. Ja, jeg så at du "konsa" ganske bra! Fullstendig kaos!

  SvarSlett