fredag 27. mai 2011

SE!! Han STÅR!!!

Mamma er så stolt over deg, Daniel. Du slutter aldri å imponere!! Det har skjedd så mye siden du fikk komme hjem! Ergo og fysio sier hele tiden at de synest du har hatt masse fremgang på disse ukene.

Daniel har begynt å reise seg selv og stå, bare med litt støtte. Han resier seg på kommando, og han reiser seg på eget initiativ. Og gjett om han er fornøyd selv da! Gladere gutt skal man lete lenge etter!

Gåinga gir resultat, han er blitt sterkere i beina, og er mer bevist på de. Det er jo akkurat dette vi drømte om, et stort mål, som kunne føles uoppnålig til tider. Vi er jo realistisk om hva vi kan forvente av Daniel. Vi forventer ikke at han skal opp og gå, men vi håper. Gåmaskina er ikke ene og alene fordi han skal opp og gå, den virker positivt inn på heile kroppen, med tanke på fordøyelse, muskelmasse, spasmedemping, søvn, lunger, hjerte og selvfølgelig at han får bevege på beina. I tillegg kan det dannes nye baner i hjernen som gjør at han etterhvert kan begynne å bruke beina sine selv. Viljestyrt. Og han blir bevist på de.

Daniel har hatt endel smerter i hofta si i den siste uka, så nå har vi øket Voltarendosen, slik han får en kur nå. Det gav kjapt resultat, og bare etter noen doser var han igjen oppe og sto (som har vært vanskelig å gjennomføre noen dager),og i dag reiste han seg i ståmaskinen uten en lyd og har nå gått i 35 minutter, og først nå gir han signaler om at han er lei.

Vi har jo erfart mange ganger at når han begynner å protestere mot å stå og gå, så er det pga smerter, men det kan av og til være vanskelig å vite. Mange barn blir lei av å hele tiden bli spent fast, og protesterer, og vi kan jo forvente at dette gjelder Daniel også. Men magefølelsen våres stemmer igjen. Han får stå på Voltaren x 3 noen dager nå, så får vi prøve å trappe ned. Forhåpentligvis går det bra.

18 kommentarer:

 1. Hurra for Daniel ♥ ♥ ♥

  For en viljestyrke og for en kampånd denne gutten viser !!!!!!
  Blir så uendelig glad når jeg ser fremgangen. Denne gutten vil opp og frem og vise hele verden at ingenting er umulig,det umulige tar bare litt lenger tid ♥
  Dere har så masse å være stolt over. Jeg er stolt av dere alle sammen ♥ Dere er fantastiske alle sammen Karina, for viljen og pågangsmotet dere viser :)
  Ha en fortreffelig helg alle sammen !
  SMASK ♥

  SvarSlett
 2. Så braa! Jeg er så glad på deres vegne :-D

  SvarSlett
 3. Så herlig å se, Karina!!!
  Daniel er bare helt fantastisk og slutter aldri å imponere :)
  Gi han en stor klem fra meg!

  Rannveig

  SvarSlett
 4. Blir bare igjen og igjen så imponert av Daniel!!!
  Han er bare fantastisk flink!!
  Stå på videre! Dere er super flinke alle sammen! Verdens beste team :-D
  Klem fra Janita

  SvarSlett
 5. Jeg blir så rørt av å lese om fremgangen til Daniel. Han er så flink og utrolig sterk!! Ja, dere har virkelig en kjempe i hus!

  Veldig glad på deres vegne. Stå på Daniel, du er en helt!

  SvarSlett
 6. Så utrolig bra!!! :-) Blir kjempe glad på deres vegne!! Har lest bloggen din en stund, men desverre ikke vært så flink til å kommentere.. Så tenkte det var på tide igjen nå. Dere er utrolig flinke og sterke alle sammen, og Daniel er virkelig en kjempe :) Helt utrolig hva han får til. Lykke til videre!! :)

  SvarSlett
 7. Så fantastisk!! Jeg er sikker på at Daniel kommer til å fortsette å vise dere hvor sterk han er ved å gjøre fremskritt, hele tiden! Dere er helt fantastiske og utrolig sterke :-) Håper dere får en flott helg sammen!

  SvarSlett
 8. HURRA! HURRA! HURRA! :)

  Takk for at du deler så mye, vi er så mange som gleder oss sammen med dere og blir varm i hjertet over fremgangen :)

  SvarSlett
 9. Såå flink han er ;D
  Kommer daniel nogen gang til lære seg å snakke?

  SvarSlett
 10. Jeg bøyer meg nok en gang i støvet for denne Kjempen! Kan det være at han har fått noen gener fra mor og far. "Ikke-gi-opp" genet! Jeg kan, jeg vil og jeg får det til må være passende ord for denne gutten:) Hurraaaaaaaaaa for verdens flotteste Daniel.
  Ps: ja, jeg felte noen tårer for dette innlegget også. MÅtte blogen din en dag komme ut i bokform!

  Stor klem til dåkker alle fra Lotta

  SvarSlett
 11. http://www.youtube.com/watch?v=9b7y9UYt_fM

  Denne sangen minner om kjærligheten Sebastian har for Daniel :-)

  SvarSlett
 12. Har lest bloggen din lenge, og er inne flere gang om dagen for å se om det er kommet nye oppdateringer :)
  Synes at det er en fantastisk positiv fremgang Daniel har! Han er virkeli en stor "kjemper"!
  Fint at du skriver lange og fine innlegg, og legger ut fantastiske bilder ^^,

  Keep up the good work!

  SvarSlett
 13. HURRA!!!
  Han er jo bare superflink, og jeg beundrer dere som familie, hver gang jeg er inne på bloggen begynner tårene og presse på, når jeg leser at det er framgang ved daniel og alt denne sterke gode gutten klarer!!! Han er virkelig en kjempe, som ikke gir jeg! Du er unik Daniel-gutten <3

  Virker litt dumt og spørre, men kommer daniel til og kunne klare og stå selv etterhvert ?

  SvarSlett
 14. Snufs, gledestårene som triller i dag. Gud så glad jeg blir over disse flotte bildene og oppdateringene.

  Daniel, du er min helt, du er min inspirasjon, du har tatt meg med storm, selv om jeg aldri har møtt deg. Jeg kan bare tenke meg hvor glade disse nye menneskene som kommer inn i livet ditt vil bli i deg. Din glede smitter over på oss lesere som jeg tror alle som en er enige med meg om at du er den tøffeste gutten vi vet om.

  Alt arbeidet og intense treningen har virkelig gitt resultater. Tenk at du reiser deg opp helt alene. Hvem hadde trodd dette for et halvår siden. Tøffing du kjekkasen <3

  SvarSlett
 15. For en styrke dere alle må ha. Skjønner ikke hvor dere henter den fra, men må man så må man heter det jo. Jeg er virkelig imponert over dere alle som klarer dere gjennom hverdagene og hvor enorm utvikling han har hatt! Dette må være det ultimate bevis på at en ikke må gi opp!
  Og så må jeg si at Daniel er heldig som har en så flink storebror. Han må virkelig være sterk tøffing oppi det hele han også. All ros til han for det.(Pass på han også i denne tiden, for han også trenger det mer enn noen gang.)
  Lykke til videre alle sammen.
  Lillis

  SvarSlett
 16. blir så uendelig rørt bare av å gå inn på bloggen her,kvar gong e lese,kjenne e tårene pressa på! For en gutt! Å for en storebror! Å ikkje minst for nåken foreldre! Blir stolt av dokke,sjøl om e ikkje kjenne dokke i det hele tatt! Vil ønske dokke masse lykke til vidare,STÅ PÅ! :) <3
  -Anja

  SvarSlett
 17. Dette er virkelig flott å lese!
  Helt klart en gutt med vilje og en familie som støtter han til det fulle! Dere er fantastisk sterke :)

  SvarSlett
 18. Hurra for super gutten Daniel med en helt utrolig stå på vilje,og hans flotte familie.

  SvarSlett