tirsdag 18. oktober 2011

Made for Movement sitt nyhetsbrev.

I dag kan dere som får "Made for Movement" sitt nyhetsbrev lese om "Kjempen Daniel". Jeg ble spurt for ei lita stund siden om jeg kunne skrive litt om Daniel og bruken av Innowalk, og det gjorde jeg jo selvsagt med glede. Å få andre brukeres historie og erfaringer er alltid spennende, både for oss som foreldre, for brukere selv, for Made for Movement og for ulike yrkesgrupper som kommer borti bruken av INNOWALK og NF Walker.

Brevet i sin helhet ligger også her


En storfornøyd Daniel ser seg i speilet mens han går! SÅ stolt! ♥

4 kommentarer:

 1. Bente Harestad Haukaas18. oktober 2011 kl. 10:04

  Kjære Karina <3

  Så utrolig flinke dere er til å stå på og å være optimistiske, realistiske og positive i en ubeskrivelig tøff og umenneskelig situasjon dere dessverre har kommet i.

  Jeg vet at Daniel vil fortsette utviklingen hele tiden med så god hjelp og støtte dere gir han. Han vil bli bedre enn dere ville trodd var mulig:))

  Masse lykke til videre med hverdagen. Og husk på å prøv å passe på dere selv også. Da får dere mer styrke til å gi Daniel det han har behov for. Lettere sagt enn gjort.. <3 Ikke vær redd for å spørre om hjelp fra de rundt dere. De kan si ja eller nei:) Dere har behov for hjelp, og ofte er det slik at når tiden går "glemmer" andre ut hvordan det er å være i den situasjonen dere er i. Håper de som leser dette som er i nærheten av dere vil selv ta initiativet til å f.eks ta storebror med på noe gøy eller leke med Daniel mens dere får dere en tur ut i frisk luft:)

  Du er flink til å uttrykke deg på bloggen. Daniel er heldig som har dere. Ikke alle barn som blir skadet som har slike ressurssterke foreldre rundt seg. Ta det til deg og vit du gjør Daniel best i verden <3

  Klem

  SvarSlett
 2. Utrolig bra bilde av Daniel der han ser seg selv i speilet altså! Knallfornøyd gutt :)

  Klem fra Fru Haugen Klingen

  SvarSlett
 3. Så sjenerøst av dere å dele så mye av livet deres, vit at det er mange som setter pris på det og som tenker på dere <3

  Husker da Innowalk'en ble vinner i Skaperen, tenk at det skulle bli så nyttig for så mange barn. En applaus til oppfinneren også :)

  SvarSlett
 4. Daniel er bare helt herlig på dette bildet.
  Tenker det blir stas å få NF Walker også. Jeg var inne og såg på hjemmesida til made for movement og kikket også på noen youtube videoer av barn som brukte den - fantastisk produkt. Håper som du at Daniel finner utav den - tenk for en mestringsfølelse det kommer til å bli :-)
  Som vanlig ønskes dere alt det beste fra meg,
  Go'klemmer

  SvarSlett