fredag 14. oktober 2011

Planleggingsdag i barnehagen :)

I dag har det vært planleggingsdag i barnehagen. Daniel sin assistent, Marianne, har vært på motivasjonskurs, sammen med kollegaene sine på Veslefrikk barnehage. Og siden Uloba assistenten var syk, så har jeg og Daniel vært "hjemme alene".

Daniel sovnet seint i går kveld. Klokken rundet midnatt før han endelig sovnet, da var vi ganske trøtte alle sammen. Storebror får heller ikke sove når Daniel er urolig. Noe plager Daniel, men hva?

Kl 6 var det morgen igjen. Daniel var fortsatt ikke heilt i slaget. Spasme, uro, skjæring av tenner og gråt. Blir heldigvis litt bedre når vi får stått opp, men jeg bestemmer meg likevel for og gi Daniel en Voltarol kur, jeg mistenker en senebetennelse en eller annen plass, så får vi håpe medisinen fungerer. Jeg fikk han i hvertfall opp og gå, og han har vært ganske bra resten av dagen.


I dag fikk Daniel frokost i sofaen, og det er toppen av lykke ;) Vi såg på "God morgen Norge" i lag, og det er vel år og dag siden sist. Koslig ♥

Det har vært nydelig vær i Ålesund i dag. I dag tidlig var det hele 4 minusgrader utenfor døra vår. Jeg og Daniel bestemte oss for å gå og møte Sebastian, som skulle gå hjem etter skolen i dag. Klok av skade satt jeg Daniel i vogna FØR lunsjen ble gitt ;) Av en eller annen grunn spyr han alltid når vi sier vi skal trille tur, og setter han i vogna. Så da fikk han lunsj i det fri mens han såg på bossbilen som var i gaten :)


Bossbilen!!!!!


En ganske så fornøyd gutt ♥

Det var godt å få seg en trilletur. Tida strekker ofte ikke til for det, i hverdagen. Storebror ble veldig glad da han såg oss, og Daniel like så ♥


Storebror triller vognen :)


Guttane mine ♥


Var mye og se på i dag :) Lastebilen sperra veien ganske lenge, så vi fikk til slutt trille rundt den.


Og Daniel likte det han såg ;)

Daniel fikk fysioterapi her hjemme i dag, han var kjempe flink, men legger ikke skjul på at han liker pausene godt ;) Etter fysioen fikk han seg ei lita pause, og da kom jammen og det pappa hjem fra jobb! Hvor ble dagen av? I posten kom det pakke til Daniel fra Go`boken!


Se så fint jeg holder!! :)

Daniel liker godt at vi leser for han og å høre på lydbok, så pakken var midt i blinken. Og vi hørt og såg på bilda i boka da han sto.

4 kommentarer:

 1. Fine gutter du har :-)
  Håper Daniel er bedre i kveld og at han får sove - ikke greit å vite hva en skal gjøre når han ikke kan gi beskjed hva som plager ham stakkars.
  Så flink han er til å bruke hendene da - Kjempebra at han kan holde pakken, flinkingen. Er det timene med fysioterapi som bidrar til dette? Jeg er imponert uansett :-)

  Ønsker hele familien en god helg!

  Go'klem

  SvarSlett
 2. Ja, er de er verdens beste. Stolt mamma ♥ Daniel sovnet heldigvis ganske kjapt i dag, phuu.. håper han sover til i morgen :) Hendene til Daniel er temlig spastiske, så jeg tror nokk han bruker spasmen for det det der verdt her :) Uansett kjekt å se han holde ting igjen. Lenge siden sist! Tuuusen takk for alle kommentarer jeg får av deg her inne på bloggen ♥ Det varmer ♥ Jeg får virkelig ikke takket dere blogglesere nokk!

  SvarSlett
 3. Bente Harestad Haukaas14. oktober 2011 kl. 23:26

  Kjære Karina :-)

  For noen nydelige, positive, flotte og gledelige bilder du har tatt av dine Kjære skjønne gutter idag. <3 Se hvor fint Daniel holder, skriver du. Han holder kjempefint! :) Tenk så mye han har lært seg igjen dette året. Og mye mye mer vil han lære for hver dag. Selv om forandringene ikke viser hver dag, er hver dag med på å hjelpe han til å komme nærmere neste skritt på veien. Det går nok alt for sent fremover for dere, selvfølgelig, men plutselig når dere ser tilbake igjen om noen måneder så er det blitt veldig store fremskritt:-) Og slik vil det hele tiden fortsette for Daniel og dere <3 Og det samme ser vi med vår "lille" gutt Sander <3 <3 <3
  Smileklem fra Bente <3

  SvarSlett
 4. Kjære Karina, godt å høre at han sovnet greit :-)

  Jeg tenker nok at vi som følger bloggen din og legger inn kommentarer vet at du sikkert setter pris på at det er noen som bryr seg selv om du ikke alltid har tid til å si det. Daniel og dere har fått en plass i mange sine hjerter, og vi skulle nok ønske det var mer vi kunne gjøre enn å skrive kommentarer her. Det er ofte tungt å lese og å se bildene du legger ut, men så er det også så utrolig kjekt og rørende når det kommer gla'historier og bilder av en tydelig fornøyd Daniel :-)

  Vi vet at dere har en travel hverdag. Jeg ser jo at det er noen av de som kommenterer som er i lignende situasjoner som dere, men de fleste av oss kan nok ikke forestille oss hva dere går igjennom hver dag både på det fysiske og psykiske plan. Så bruk din tid og energi på Daniel, Sebastian og Magnus du, og fortell oss om livets motgang og gleder når du har tid. Vi er her og gleder oss til å se hvordan det går med dere. Heier på dere og ønsker dere en god uke.

  Go'klem

  SvarSlett