mandag 24. oktober 2011

Enda en nydelig høstdag ♥ Mandag 24 okt 2011

Om dagen i går var flott, ble dagen i dag enda bedre. Nesten sommertemperatur ute, og nydelige høstfarger. God kombinasjon! Daniel var på barnehagen i dag, mens jeg og Magnus var på enda et møte, denne gangen var det ASK-gruppen (ASK: Alternativ og Supplerende Kommunikasjon) som var samlet. Kjempe spennende, og mye jobb ;) Så det er bare å brette opp ermene ;)

Daniel sliter mye om kveldane, og i kveld er intet unntak, så jeg avslutter her med litt bilder fra turen jeg og Daniel hadde i ettermiddag. Kommer sterkere tilbake i morgen :)


Daniel liker kjempe godt når bussen kjører forbi. Vi tok veldig mye buss før, men ulykken satte jo sine begrensninger for det. Men han er tydelig på at han har lyst å kjøre buss igjen, så kanskje vi får ta oss en liten tur en dag ♥


Dypt konsentrert.Den må nytes når man kan!!


Vi øver oss på å vinke, og her ser dere Daniel vinker til bussen ;) Får han det ikke til, hjelper vi han selvsagt!


Leiter jeg frem kameratet, er Daniel snar med å vise sin iver for det ;)

Daniel blir flinkere og flinkere med blikket. Det var spesielt tydelig da vi sto på gangbrua over hovedveien, og Daniel fulgte en etter en bil med blikket, helt til den forsvant under brua. At han har kontroll på det, og at han ser, er i hvertfall ingen tvil.

Jeg ønsker alle våre lesere ei riktig god natt ♥

4 kommentarer:

 1. Bente Harestad Haukaas25. oktober 2011 kl. 10:12

  Hei:-)
  Så fantastisk for Daniel og dere å oppleve at han blir flinkere til å følge med på ting som beveger seg! Flotte bilder du tar som forteller mer enn tusen ord.
  Daniel er uendelig heldig som har fått dere som foreldre. I en så tragisk ulykke og med de store skadene han dessverre fikk kunne han ikke fått bedre hjelp, trøst og støtte. Det er fantastisk å se hvordan dere står på døgnet rundt for Daniel. Man tenker kanskje at dette ville alle foreldre ha gjort, og ja, alle vil gjøre sitt beste for barna sine, men alle har ikke det pågangsmotet, den styrken, positiviteten og de ressursene som dere viser dere har:-) Daniel vil bli bedre og bedre hele tiden. Med verdens beste hjelp fra dere og med tiden til hjelp vil dere få gleden av å oppleve flotte fremskritt! <3 Ta vare på dere selv oppi alt det dere har å "stri" med. Det er lov til å "ikke gjøre noe"- rett og slett sitte ned og lese en bok eller sove med god samvittighet når det er en ledig stund;) Det er alltid noe en burde ha gjort..og det å slappe litt av innimellom helt for seg selv, er en av de burde tingene <3
  Ønsker dere en nydelig dag og ønsker om en fredfull natt med god nattesøvn for dere alle <3 Høstklem fra Bente

  SvarSlett
 2. Hei!
  Har følgt bloggen en god stund, og jeg må berre ta av meg hatten for den innsatsen dere gjør for at Daniel-deres utrolige vakre kjempe- skal få det best mulig etter denne tragiske ulykken. Dere er rett og slett supre!!!!!! Håper veldig på at framgangen fortsetter og at Daniel kan få bedre og bedre livskvalitet.
  Ha en fin dag fra meg

  SvarSlett
 3. Tøffe,nydelige,flinke Daniel!

  SvarSlett
 4. Så kjekt å se bildene og lese om en Daniel som både følger ting med blikket og ikke minst vinker - jeg mener det; han VINKER og han FØLGER ting med blikket, helt fantastisk :-)

  Liker ikke at han fortsatt ikke har det noe bra om kveldene - ikke greit for en liten gutt som ikke akkurat kan fortelle dere hva det er som plager ham.

  Med ønske om en rolig og søvnfylt kveld og natt for dere alle fire - Go'klem fra meg

  SvarSlett