lørdag 8. oktober 2011

VG i dag!

Her kan dere lese om at politet nå må gjennoppta kvelningsaken.

For noen uker siden fikk vi brev fra Statsadvokaten om at saka var åpnet igjen. En liten seier for oss! Vi håper selvsagt at vi skal slippe og måtte gå til sivil sak mot barnehagen, at saken nå taler for seg, men blir den henlagt igjen, gjør vi det som kreves. Både våre og Daniels økonomiske tap er for store til å i det heile tatt tenke noe annet. I tillegg til å ha fått tilbake en gutt som er hundre prosent invalid, får vi milliongjeld. Vi vil gjerne ut i full jobb igjen begge to, men det er klart at vi må være realistiske, og Daniel krever mye. Vi skal leve slik resten av livet. Vi kommer til å ha store økonomiske tap, i forhold til tapt inntekt. Noe vi allerede neste sommer får kjenne på kroppen, opptjeningsgrunnlaget til pleiepengene er 12 uker, og det sier seg selv at det knapt dekker litt mat på bordet.

Vi har spennende tider i vente. Vi håper rettferdigheten seirer.

2 kommentarer:

  1. Kjempebra - lykke til.
    Selvfølgelig skal dere gjøre det som kreves, både Daniel og dere fortjener det beste - stå på, dere har mange som støtter dere.
    Go'klem og go'natt fra meg

    SvarSlett
  2. Masse lykke til !!! Håper det går deres vei nå og at dere får oppreisning og erstatning ! Jeg vet at vi som jobber i barnehager kan gjøre en mye bedre jobb når det gjelder å følge med barna til en hver tid !! Stå på :)))

    SvarSlett