søndag 6. november 2011

Latskapen lenge leve ;)

En hel søndag uten planer. Det har vært en rolig dag her hjemme. Sebastian sov til klokken 12, og var faktisk litt frustrert da han våknet. Han hadde regnet ut at han bare fikk være våken i 9 timer i dag.. Krise ;)

Pappa og Daniel bestemte seg for å ta seg en trilletur i ettermiddag. Vi klarer ikke og venne oss til at det blir mørkt allerede i 16-17 tida. Det var bare 4 grader, så dressen måtte på. Etterpå lekte de litt ute, før middagen ventet.


Plutselig banket det på vinduet på stuen, og utenfor sto Daniel og glisa ♥


Hva skal vi med sol når vi har denne karen her? Solstråla vår ♥ Daniel har på seg skinnlua som pappa hadde da han var liten ;)


Daniel har tilbrakt mange timer i denne sandkassen. Og han synes fortsatt det er stas og leike her! ;)

I dag har sofaen vært god. Daniel likte også sofaen i dag. Han har hatt ei uke med intensiv trening på habiliteringen, og bursdag for storebror i går, så han syntes nokk det var godt med en dag i rolig tempo. Stå og gå er faste rutiner som vi skjelden viker unna, selv ikke i dag, men å sovne i sofaen til Cup-finalen, er ikke hverdagskost ;) Og jammen sovnet han ikke i sofaen igjen når han fikk kvelds, og har ikke våknet igjen, til tross for forflytning til egen seng og at klokken nå nærmer seg 2300. Kanskje det rolige tempoet gjorde susen?


Storbror og lillebror ♥ Daniel har det som plommen i egget!


♥ Søskenkjærlighet ♥

Nå venter en ny uke på barnehagen. Det blir kjekt for Daniel, han trives så godt der, barna er nydelige og de voksne like så ♥

7 kommentarer:

 1. Så fine bilder og ikke vanskelig å se at Daniel har hatt en strålendes dag sammen med mamma,pappa og storebror <3 Godt for han å ta d med ro en dag:) Så gleder tante seg til å vere sammen med Daniel i morga:) Sov godt<3

  SvarSlett
 2. Daniel gleder seg til å være la med tante og ♥ Sov godt ♥

  SvarSlett
 3. Der kom svar på spørsmålet i kommentaren min til forrige innlegg - GODT å høre at han har hatt en rolig kveld :-)

  Slik som Daniel koser seg ute :-) Og for noen flotte gutter som koser seg i sofaen.

  Mer i morgen, nå venter senga her også.

  Go'klem

  SvarSlett
 4. Jeg måtte smile da jeg så Daniel på forrige innlegget, fineste trøttingen jeg har sett:)

  Jeg og A satt og snakka litt om da vi var innlagt samtidig som dere, og så begynner han plutselig å snakke om den gutten som kjørte om kapp i gangen og at han syntes det var gøy. Da kom jeg på at det var Daniel og pappa som kjørte om kapp med en sykepleier. Han var ei sol da også, og lyste opp rundt seg. Han har noe helt spesielt denne gutten Karina:)

  Håper uka som kommer blir fin,
  god klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 5. For en hærlig søndag :) Sikkert kjempegodt å kunne ha en slaraffendag innimellom for Danielsola.
  Skjønner dere har lys nok i heimen med de guttene der.

  Sånn deilig ullbukse har jentene her også, de er uunnværlige!
  Skinnlua var råtøff!! Så morsomt at pappaen har hatt den.

  Håper dere får ei like god natt i natt alle sammen.

  Drømme søtt da Daniel <3

  SvarSlett
 6. Herlig med en søndag uten store planer;);) De liker vi veldig godt. Herlig å se søskene kose sammen.
  Ha en fin mandag.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 7. Jeg har grått meg gjennom bloggen etter å ha lest denne for første gang. Dere er helter alle sammen, og jeg ønsker dere, av hele mitt hjerte, alt det beste! Man vet aldri hvilke veier livet tar, men dere viser en enorm styrke og at det finnes håp når alt er som mørkest. Jeg blir minnet på å ikke ta livet og dagene for gitt når jeg leser deres historie. Tøffe Daniel er heldig som har en fantastisk familie rundt seg! Jeg ønsker dere all mulig lykke videre og vil takke dere for det dere deler. Det er nok til stor hjelp og trøst for mange der ute! Stå på videre alle sammen!

  De varmeste tanker og klemmer til dere!

  SvarSlett