lørdag 5. november 2011

Trøtt?

I dag har vi hatt selskap for storebror. Jeg inviterte slekta på mamma si side, og det var bare noen få som ikke kunne komme. I tillegg kom et par vennepar av oss, med barn. Ene paret har hele 5 barn, så det var folksomt hos oss :) Vi har større plass neste gang vi skal ha selskap! MYE større plass ;) Men det gikk kjempe bra, til tross for liten plass, og vi hadde det veldig kjekt. Tuuusen takk alle som kom. Sebastian er virkelig storfornøyd! ♥


Første møte med Linus Johan ♥ Nydelige gutten til et vennepar av oss!

Daniel taklet det hele bra, men blei nokk sliten etterhvert. Og da gjestene var gått, fikk han sitte i sofaen og se litt på tv før kveldsmaten.


Sånn endte det.. ♥


Jeg følte meg litt slem når jeg vekte han. Og Daniel var IKKE fornøyd. Ble litt gråting. Men da jeg spurte om han ville ha smukk, ble han litt overrasket, og litt flirfull ;) Daniel sluttet med smukk for mange år siden :)


Spøsmålet om smukk var festlig, så da ble han på godt humør igjen. Og mamma fikk en god nattakos før han la seg ♥

I morgen har vi INGEN planer, og jeg kan ikke huske sist.. Men jammen skal det bli godt! Har du noen planer? Fortsatt god helg til alle våre lesere!! ♥

5 kommentarer:

 1. Sukk,lille gullet så trøtt<3 Ikke noe kjekt å vekke han når han sover så godt.. Vakreste Daniel<3
  Tusen takk for oss,det var veldig koselig:)
  Vi har planer i morga,cup-planer;) Skal på Emblem å se kamp sammen med familien Flem. Dere får nyte en dag uten planer og bare ta dagen som den kommer:) Godt for dere det! Kos dere i morga,klem fra tante:)

  SvarSlett
 2. Så kjekt at feiringen av storebror fortsetter, det fortjener han virkelig :-) Og at Daniel takler det så bra er jo fantastisk. Høres ut som han har storkost seg både på selve dagen den 3. og i går. Flott bilde av han og lille bebisen - nydelige begge to.

  :-) For en søt liten trøtting :-) Så godt å lese at han har humoren med seg. Går det forresten bedre med kveldene og nattesøvnen til Daniel for tida?

  Ja tenk på feiringene i årene som kommer, med masse plass til gjester. Og tenk på hverdagen når påbygget står klart - det blir så bra vet du. God plass til Daniel og dere.

  Håper dere har hatt en fin dag i dag.

  Go'klem

  SvarSlett
 3. Daniel har bedre netter nå :) Kveldane går litt opp og ned, men har vært bedre siste del av uken. I kveld sovnet han i sofaen kl 21, og har ikke laget en lyd siden. Vi ønsker oss tilbake til den harmoniske, lite pastiske og sovende Danielen som vi såg i sommer, vi har det ikke godt når Daniel viser tegn på at noe ikke er som det skal. Og vi blir sliten av det selvsagt. Vi merker jo hvor mye bedre alle har det når han gir oss litt kveld for oss selv, og ei god natt. Krysser fingrene for at det bedrer seg nå! :)

  SvarSlett
 4. Vi koste oss også , det var kjekt å treffe dere alle igjen :) Synes det er utrolig flott at du inviterer så mange og tar det med så knusende ro, i den lille stua :) Det hadde ikke vært meg vennen! DU er super og unik! <3 Imponerer meg! Klem

  SvarSlett
 5. Så bra at det går bedre om kveldene. Såg jo innlegget fra i går like etter at jeg hadde skrevet kommentar til forrige dagen, men godt å få svar direkte også - takk :) Og så lover jo dette godt i forhold til sovinga. Håper det fortsetter sånn, det er aldri godt for foreldre når barna ikke har det så bra. En skulle jo mene at dere har nok å stri med uten at det skal bli lite søvn på dere i tillegg!! Mine fingre er krysset for gode kvelder og netter.

  Go'klem og nattaklem

  SvarSlett