tirsdag 15. november 2011

Ledige stillinger blir utlyst denne uken!

Da lyser vi på ny ut ledige stillinger som BPA for Daniel, både her i hjemmet og i barnehagen. I tillegg trenger vi hjelp med husvasken etterhvert som huset vokser, og det blir orden på kaoset. Det blir ei egen stilling!

Stillingsannonser finner dere på nettsiden til Veslefrikk barnehage, i Nytt i Uka, Sulaposten i uke 46. Og selvsagt ligger stillingen her inne på bloggen ;)

Kjenner du noen som du tror hadde passet som personlig assistent for Daniel? Daniel har et stort og varierende assistansebehov. Han trener fortsatt etter ABC metoden der guiding i hverdagen har en vesentlig plass, i tillegg til den fysiske treningen og sansestimulering. Han har spisetrening daglig. Han starter også nå opp med ASK (Alternativ og supplerende kommunikasjon) og en må være lærevillig i ei slik stilling. Han har en dagsplan som følges. Assistentene hans må ha en god fysikk, da dette er en fysisk krevende jobb.

Alle som kjenner Daniel gjennom bloggen vår, vet jo hvilken gledespreder han er. Han er en skikkelig godgutt, og vi ønsker og se mulighetene fremfor begrensningene hans. Med en assistent som assisterer han med det han trenger hjelp til, kan han gjøre litt av det han klarte før ulykken.

Assistenten vil jobbe i nært sammarbeid med oss foreldre, men har selvsagt også ansvaret for Daniel aleine av og til. Det er ikke alltid vi er i huset og kan hjelpe til om noe oppstår. Derfor må asistentene være både handlekraftige og selvstendige. Og til å stole på ♥

Vi krysser fingrene for at mange søker :)

2 kommentarer:

 1. Ønsker dere lykke til med ansettelse av nye assistenter. Spennende og utfordrende å få jobbe med Daniel, og tenk å få bli kjent med en slik solstråle :-)
  Go'klem

  SvarSlett
 2. Hadde jeg bod nærmere skulle jeg søkt gitt.
  Er virkelig spennende å lese og lære gjennom bloggen deres :) Håper dere skriver litt mer om ASK og de andre treningsmetodene dere bruker.
  Studerer sykepleie og er ferdig til sommeren og derfor syns jeg det er velidg lærerikt å lese bloggen :)
  Lykke til videre. og lykke til i søken på assistenter
  Hilsen Helle S.

  SvarSlett