mandag 14. november 2011

Pippi feirer jul!

I dag har jeg og Daniel, tante Marianne og Eric og Marion med si Linnea, vært på teaterforestillinga "Pippi feirer jul" på Parken Kulturhus. Det er første gang Daniel er på teaterforestilling, og jeg var spent på hvordan det skulle gå. Daniel er var for høye lyder, og skvette fort. Første delen av forestillingen var Daniel stort sett pinne stiv, og lettere sjokkskadet ;) Og armene var og finne høyt opp i lufta. Tydelig at kroppen hans levde sitt eget liv. Han var borti og gråte fordi han skvatt skikkelig og. Og jeg satt bare og ventet på at vi måtte forlate salen egentlig. Men plutselig klarte han og slappe mere av, og siste delen var han heldigvis mindre spastisk, og vi hørte godt at han koset seg! Etterpå fikk vi hilse på Pippi, Annika og Tommy! Det var stas for store og små :) Dette var virkelig ei god oppvarming til neste teaterforestilling vi skal på i Desember!

Nå er mamman sliten, men lykkelig ♥ Lykkelig fordi Daniel klarte og være på ei slik forestilling, bare 1 år etter ulykken, Daniel som kanskje aldri ville takle og bli løftet engang. Lykkelig fordi Daniel klarte og hente seg så utrolig fint inn igjen da han ble redd. Lykkelig fordi Daniel etterhvert syntes at dette var festlig, og "pratet" og lo samme med de andre barna. Lykkelig for at vi kan gjøre noe sånt sammen ♥ Sliten fordi det er fysisk krevende og holde en så spastisk Daniel over så lang tid. Kjenner det godt i skuldra nå ja. Men det var verdt det!


Venter i spenning!


Røverene prøver og ta Pippi sine gullmynter! Pippi tok de på fersken da, men så snill så hun er så endte hun opp med og gi de hver sin gullmynt ;)


For noen pupper!! Alle lo godt av de ;) Eric fosto fort at de bare var "falske"! "Det er epler", sa han :)


Her får vi hilse på Pippi, Annika og Tommy! Stas :)

Takk til snilleste tante Marianne som bar alt pikk pakket vårt og knipset bilder :) Dette må vi gjøre igjen! :)

10 kommentarer:

 1. For et herlig bilde. :) Koselig å lesa at dåke har hatt det gøy på Pippi!

  Klem.

  SvarSlett
 2. Så kjekt at dåkke har hatt det gøy på teater :)))

  Skjønna godt det der med skuldra di.... Men ka gjer ein ikkje for ungane - skjønnaste Karina!

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja,det var virkelig kjekt:) Daniel er den tøffeste gutten<3 Må ikke bli så lenge til neste gang!
  Klem fra tante M:)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Som produsent for forestillingen, vil jeg takke for ditt innlegg. Det varmer oss alle i teamet bak forestillingen. Vi ønsker deg, Daniel og resten av familen en god førjulstid.

  Mvh
  Marius Podolski
  Victoria Productions

  SvarSlett
 5. Herlige bilder<3 Daniel er så skjønn<3
  Godt dere koste dere på Pippi :D
  Klem<3

  SvarSlett
 6. Daniel er en heldig gutt som har så ressurssterke foreldre! Tenker på dere titt og ofte, og får stort sett tårer i øynene! Dere er unike og veldig tøffe som lar oss få et ekte innblikk i hverdagen deres <3 drister meg til å sende over en liten klem :)

  SvarSlett
 7. Så UTROLIG KJEKT å lese og se :-) Skjønner godt at Daniel var litt sjokket til å begynne med hvis dette var første gang han var på teaterforestilling. Veldig kjekt at han klarte å slappe av etterhvert og på siste bildet så ser han jo så storfornøyd ut som bare det - tenk å få møte Pippi, Tommy og Annika da.

  Må være en herlig følelse å ha en Daniel som er så flink. Det blir nok mange fine stunder for dere fremover, for hele familien. Dere er en flott gjeng. Bra jobba Karina, du er sterk. Godt å vite at Daniel har deg, Magnus og Sebastian som familie. Og tante Marianne og Eric m.fl. Beste 'storfamilien' :-)

  Go'klem

  SvarSlett
 8. Så koselig med teater og at det fungerte =)

  SvarSlett
 9. Herlig å lese dere hadde en fin, om enn slitsomt for mamma, tid på teater :)

  SvarSlett