tirsdag 16. august 2011

Besøk av brannbil i gata!! :)

I dag kom det jammen en brannbil i "Lyckliga gata"! Vi sprang selvsagt ut, både jeg, tante Marianne og Daniel. Daniel gikk som aldri før, eller han sprang vel egentlig bortover gata her... Brannbilen parkerte nemlig helt i enden her! :)Brannbilen begynte å kjøre før vi kom oss bort, men snille brannmannen stoppet og spurte om Daniel ville sitte på! :) Det ville jo han selvfølgelig ;)


Kanskje Daniel blir brannmann når han blir stor?


Dette var gøy!! :)

Daniel var kjempefornøyd, og gikk som en helt hjem igjen og! Og så møte vi "Ronja" som var ute og luftet seg. For en dag!!! :)


For en kosehund ♥


"Jeg vil ha en liten hund!!"

I dag kommer pappa Magnus hjem, han har vært i Sverige siden torsdag, og vi savner han masse nå! :) Vi har klart oss fint, men det skal bli godt og få han hjem og ;)

13 kommentarer:

 1. Ååååå, så hærlig. Det ble en opplevelsesrik dag for Daniel. Så hyggelig brannmann som lot Daniel få sitte på :) Han er tydelig fornøyd både med brannbilbesøket og etter å ha hilst på voffsen <3

  SvarSlett
 2. Å dette var koselig å se, dette må jo ha betydd mye for Daniel. Ser ut som det var en bra start på dagen dette her, så snille brannmenn som tok seg tid til dette, det var veldig imponerende. Forstår godt at det blir glede når pappa Magnus kommer hjem både for store og ikke minst for de små <3 Hilse Magnus fra meg da.

  SvarSlett
 3. For en herlig glede <3 Snille brannmannen som lot Daniel få sitte på:D

  SvarSlett
 4. Så gøy å få sitte på med brannbilen :)
  Alle små gutter's drøm ;)
  Bra dokke sprang begge to så han rakk det!

  SvarSlett
 5. så koslig ;)

  vil Daniel se Kuer og Traktorer --- er han hjertlig velkommen hit til oss ;)
  ikke SÅ langt inn inn i eidsdalen

  smil fra monika

  SvarSlett
 6. Det er så herlig å se hvor flott utvikling Daniel har hatt siste tiden. Må være utrolig kjekt for dere nærmeste å følge han på hans vei.
  Jeg er så imponert over hvor dyktige dere er med Daniel, så kjekt å følge dere innpå her.
  Du skriver så dønn ærlig, man føler på kroppen det du formidler til oss leserne.
  Håper utviklingen til Daniel forts i samme tempo, og at dere får en flott seinsommer og høst :)
  Bente

  SvarSlett
 7. Så kjekt å lese, og å se bildene. For en snill brannmann som stoppet for at Daniel skulle få seg en god opplevelse :-) Enig med Karianne at det var imponerende gjort av dem - veldig lett å bare kjøre forbi, men de så vel smilet til Daniel og kunne ikke annet enn å stoppe :-) Og så kjekt å få klappe hund. Han er bare nydelig, Danielen deres, og det er så tydelig at han er med og skjønner hva som skjer. Blir helt varm i hjertet av å se hvor langt han er kommet.
  Stå på Daniel - du er så flink.
  Go'klem fra meg

  SvarSlett
 8. Tøffe brannmann Daniel <3 Så kjekt at du er ute å springe ilag med mamma - kanskje vi kan "springe" om kapp neste gang vi treffast :) Klem frå Oskar (og mamsen)

  SvarSlett
 9. Herlige bilder Karina :) Daniel har vel alltid likt både brannbiler og større biler, så at dette var stas tviler jeg ikke på :) Perfekt dag for han så det ut som :) Kjempeflinke Daniel som har blitt så flink å gå:) ♥

  SvarSlett
 10. Dette var flott å se! :D Blir så glad av og se hvor mye han har fått til siden jeg begynte å lese bloggen. Han ståler :) Og det var nok stas for Daniel å få sitte på i brannbil, slike oppturer er godt for han. Daniel er en gladgutt. :)

  SvarSlett
 11. Brannbiler er tøffe greier du, den skriver vi under på:-D Slik drivkraft er god når man skal opp og frem, kanskje du kan spørre om de kan komme innom en gang i uka;-)
  Ha en god helg kjære dere,
  stor klem fra A&H

  SvarSlett
 12. Kjære Karina og Magnus,
  Fremgangen til Daniel og gutten i seg selv er fantastisk, dere er unike og Sebastian er nydelig.

  Lykke til videre

  SvarSlett
 13. Så flotte bilder og han ser ut som en herlig og blid gutt, og ikke minst fremtidig brannmann. Han ser også veldig våken ut synes jeg, og tror han opplever og får med seg mye. Og han viser jo også glede veldig tydelig:)Fantastiske fremskritt han har gjort, håper det går fremover med ham hver dag og at hans fremtid er full av lys og glede. Jeg sender ham mange gode tanker og skal ta ham med i aftenbønnen min inatt. Alt godt til dere, en helt spesiell familie. Beste ønsker fra Hedda

  SvarSlett