torsdag 25. august 2011

Daniel for 1 år siden


Daniel utslitt etter en dag i barnehagen 25 august 2010. Alltid med koseteppet i munnen. Gud, hvor jeg savner det teppet i munnen..

12 kommentarer:

 1. :-( Nå triller tårene her.
  Tenker så masse på dere for tida. Spesielt nå som det nærmer seg den grusomme ettårsdagen. Jeg husker at mamma fortalte meg om ulykka - hun fulgte med på nyhetene mens jeg var i ammetåke. Synes dere har klart dere så bra i en vanskelig situasjon. Det må være et så sårt og helt uoverkommelig savn dere har etter Daniel slik han var før ulykken. Og likevel klarer dere å fortsette. Og Daniel nå er jo så skjønn, og jeg forstår godt at dere står på for ham. Det er så godt å se at dere fortsatt skaper gode minner sammen og at Daniel blir bedre og bedre.

  Har Daniel fortsatt koseteppet sitt?

  Tenker på dere, og er så glad for at Daniel har dere og dere har Daniel. Kjærligheten dere har for ham må hjelpe ham utrolig masse.

  Go'klem

  SvarSlett
 2. Utrolig sterkt:( Tenker på dere:)

  SvarSlett
 3. Utrolig sterkt og flott bilde, og tårene triller :( Stor klem til dere.

  SvarSlett
 4. Åh, nå triller det tårer i strie strømmer. Gode lille gutten som har sluknet med koseteppet sitt <3 Snufs..

  SvarSlett
 5. Lille Daniel-gullet<3 Det er så utrolig sårt å se tilbake på bilder og minner vi har fra før ulykka.. Daniel har verdens beste mamma,pappa og storebror,som virkelig gir ALT for han og mere enn det også<3 Glad i dere alle 4<3
  Stor klem fra tante M:)

  SvarSlett
 6. Bente Harestad Haukaas26. august 2011 kl. 00:42

  Kjære dere alle sammen <3
  Stakkars dere. Stakkars deg. Mamma til Daniel. Barnet ditt som er hjerte ditt. Minner..nydelige minner...ekte minner...sanne minner..gjør godt...gjør vondt. Jeg skjønner deg så godt. Ubeskrivelige triste tanker og følelser i hele kroppen. Nesten som en ikke helt husker hvordan han var, hvordan det var før, selv om en husker det best av alt langt inni hjertet. Vondt å savne når en har dem her hos oss, men har mistet likevel. En uvirkelig virkelig tung sorg og et stort savn over en nydelig skjønn og sterk gutt. Og en ubeskrivelig fantastisk takknemlig glede over han samtidig. Hardt og tøft. Tenker på dere og håper dere får verdens beste hjelp til Daniel og dere selv <3 Viktig at dere får hvile, gjøre kjekke aktiviteter for dere selv for å samle krefter til Daniel <3 Ønsker dere alt godt. Vi snakkes ;) <3 Klem Bente Haukaas <3

  SvarSlett
 7. Herlig bilde:):) Han er en nydelig gutt.
  Angående ferieboken, så har jeg laget den selv. Jeg bruker mye bilder til Martine og for at ting skal vare så har jeg kjøpt inn lameringsmaskin. Genialt å ha i hus;);)

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder du deler, både fra før ulykken, og etter. Han har virkelig kommet seg masse, syns jeg. Jeg kan ikke forestille meg (helt og fullt) hvor mye utfordringer dere har. Det er liksom ingenting jeg har å stri med, syns jeg. Har jo en forholdsvis funksjonsfrisk mann, ved sammenlikning. Syns dere er ufattelig flinke til å inkludere og prøve gjøre vanlige ting. Det er jo det som er utfordringen, men også viktig etter slike omveltninger. At man kan fungere noenlunde og så mye som mulig som en vanlig familie. Dra på tur, treffe folk, hygge seg.

  Håper dere får en fin høst, og at det fortsetter med slik fremgang. God klem. :)

  SvarSlett
 9. Hei Mammaen til Daniel. Vil bare takke deg for en utrolig fin side du har skrevet. Jeg har ikke fått lest mye på den enda, men det kommer. Bare det lille jeg har fått med meg, har hjulpet min sønn. Jeg har en sønn som ble utsatt for en nærdrukkningsulykke for 3 år siden. Og etter bildene jeg har sett av din sønn,ligner de faktisk en del:)
  Du skriver at Daniel kaster opp en del. Bruker han sondemat og i så fall hvilken type?
  Min sønn gikk en stund på en type der han kastet opp 12-18 ganger pr dag. Men det ble snudd opp ned når vi byttet til Isosource Mix. Den er laget av vanlig mat.
  Kjenner vi har mye til felles meg og deg. Send meg gjerne en mail. (l-veland@online.no)
  Ellers håper jeg at det går fremover med dere alle. Det er bare å stå på! Lykke til;)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for alle kommentarer ♥ Det er godt å vite at så mange tenker på oss. Vi har så utrolig mange bilder av Daniel, både før ulykken og etter. Så vi mimrer ofte. Det er både godt og vondt. Vi savner han jo så ufattelig mye, samtidig som vi har verdens blideste Daniel her hos oss. Av og til får jeg følelsen av at han kommer til å reise seg og springe, eller snakke.. for mentalt er han jo hos oss... men han gjør jo ikke det, selv hvor mye tenker på det. Men en gang kanskje...

  SvarSlett
 11. Kjære Karina, skjønner godt at du tenker slik. Tenker slik jeg også, og jeg kjenner dere ikke engang... men ønkstenkingen er der likevel, jeg ønsker det så inderlig for dere. Daniel gjør så godt han kan, til og med litt ekstra tror jeg, og med den fantastiske familien han har rundt seg så kommer han til å nå langt, det er jeg sikker på. Stå på, nok en go'klem fra meg

  SvarSlett