mandag 29. august 2011

Besøk i gata vår!

Husker du Daniel, hvor spennende du syntes det var når vi fikk besøk av lastebiler og gravemaskiner her nede i gaten vår? Du var i ekstase etter det verste sjokket hadde lagt seg.


Hva hører jeg??


What???


hihi.. gogutten vår ♥


Lastebiiiil!!!


Sjokket har lagt seg, og Daniel vinker ivrig til lastebilen :)

I dag fikk vi atter en gang besøk av lastebil og gravemaskin. Hele dagen holdt de på her i gaten vår. De skraper bort den gamle assfalten, så kommer de nokk og legger ny de nærmeste dagene. De begynte helt bortest i gata, så vi måtte gå et stykke, men du var så ivrig at du nesten sprang bortover ;) Og du ropte av fryd. Dette var gøy, eller hva Daniel?


En svært fornøyd Daniel ser lastebilen laaangt der borte :)


Og jammen var der ikke ei gravemaskin og!! :)


Var det gøy, Daniel?


Er vel ingen tvil om hva han synes ;)


Masse spennende å se for en liten gutt ♥

Vi var nokk litt av et syn.. for vi rakk aldri å dra på Daniel ei bukse over Luycradrakta (var akkurat ferdig med treningen da lastebilen kom) Både jeg og tante Marianne var minst like ivrige osm Daniel nemlig..hehe :)Drakta er jo såpass trang att bleia blir litt i veien kan man si.. ;) Spesielt om man er litt tissevåt i tillegg :) Vist du klikker på bildet over her, ser du godt hvordan bleien tyter ut! :)


Og da Daniel var oppe og stå i ståstativet seinere i dag, holdt de på uttenfor huset vårt, så det kunne jo ikke ha passet bedre! :) Bra underholdning dette ;) Storbror var storfornøyd og, gleder seg til ny asfalt, rullesøyter og skating!

Jeg må foresten nevne at jeg sto på teorirøven i dag! Jeg er kjempe lettet og veldig glad. Glad for at jeg sliper å ha det hengende over meg lengre, har hatt planer i et par månender å ta den, men jeg rekker jo aldri å lese. Og jeg er glad for at førerkortet virkelig nærmer seg. Jeg trenger det sårt nå. Gleder meg til at jeg også bare kan ta bilen, føle friheten den gir. Og jeg gleder meg til å ha mulighet til å kunne kjøre litt rundt og ta litt bilder. Jeg tenker så ofte når jeg ser fine motiv når vi er ute og kjører at jeg skulle hatt med kameraet. Det første jeg kommer til å gjøre når jeg får førerkortet er nokk å hente Sebasian på skolen :) Også kommer jeg nokk til å ta meg en kjøretur for å nyte stillheten og ensomheten.

4 kommentarer:

 1. så koslige bilder ;)

  og lykke til med teori prøva --- håper oppkjøringa går bra - og du får ein litt lettere kvardag ;)

  morgenklemma fra monika

  SvarSlett
 2. For en nydelig gutt :) Både i fjor og i år. Og like ivrig ser det ut til.
  Gratulere med bestått! Ett skritt nærmere...

  SvarSlett
 3. Så kjekt å se at han er like glad nå som før når det kommer lastebil :-) Jeg har, som sikkert mange andre som leser denne bloggen, også vært inne og kikket på den andre bloggen din. Da du skrev om brannbilen sist uke så husket jeg at det var et innlegg der om lastebil i gata. Så kjekt å se hvor like (til tross for ulikheten) situasjonene er. Som jeg skrev i forbindelse med bildet du la inn av Daniel sovende med koseteppet i munnen, så må det være både sårt og godt å se tilbake på bilder fra før ulykka. Men så godt å se bildene fra i går - han koser seg sånn. Håper de holder på hele uka slik at han får se lastebil, gravemaskin og asfaltrulle så det holder :-) Spennende.

  Gratulerer med bestått teoriprøve, oppkjøringen kommer til å gå bra den også. Tipper det blir kjekt for verdens beste storebror Sebastian å bli hentet av mamma med bil :-)

  Daniel, du er en go'gutt. Stå på lille venn.

  Go'klem

  SvarSlett
 4. ...og forresten, hvem bryr seg vel om at bleia tyter ut av lycradrakten - ikke jeg i alle fall. Mye viktigere at Daniel og dere får en god opplevelse ;-)
  Daniel er et syn - et nydelig syn :-)
  Ha en fin dag, med både trening og kikking på lastebil...
  Nok en go'klem

  SvarSlett