tirsdag 8. mai 2012

Lycra ortose og bursdagshilsen :)

Fredag var jeg og hentet Lycraortosen på posten. Vi ha hatt litt problem med at hendene til Daniel hovner opp etter vi fikk ny drakt. Den ble levert inn til justering, da de hadde sydd for trange armer på den, men dessverre var det fortsatt for trangt. Siden vi skulle ha drakt nr 2 likevel avtalte vi at de bare skulle sende den med 5 mm videre armer. Fredag hentet vi den.

Her har Daniel fått på seg den nye Lycraortosen :)

Jeg er usikker på om det var med hensikt ikke glidelåsen fremme på drakta ikke var påsydd. Han har heller ikke fått den klaffen som skal være foran knappen, så ikke den ligger åpen slik som på bildet. Dette regner jeg med OCH fikser til. I tillegg var ikke utringningen i halsen som vi ville tror jeg, for etter å ha brukt den litt ble det sårt og rødt pga gnag. Og armene var for lange. Jeg er litt redd for at drakta må sendes bort igjen for de justeringene... Og da tar det enda litt tid før vi får ta den i bruk.

Daniel i den første Lycradrakta han fikk i fjor sommer. Her ser dere den med glidelås og "klaffe" foran knappehullet. Søting ;)
Du kan lese mer om Lycraortosen her!Daniel er oppe og går med den nye lycradrakta på. Han går så mye bedre med den på, så jeg skulle ønske drakta passet snart.

Torsdag 24 mai har vi time med Nils på OCH, så får vi høre hva han sier.

Eller så har ei søt snuppe i Tromsø bursdag i dag! Datteren til samboeren til søstra mi er hele 15 år i dag. På torsdag drar jeg til Tromsø, lørdag blir hun konfirmert. Gleder meg masse, for hun er savnet her i Ålesund ♥ Gleder meg til å se hvordan hun bor, bli med på danseoppvisning fredagskvelden, se Tromsø, som jeg aldri har vært i før, og ikke minst feire den store dagen sammen med ho ♥

Hipp Hipp Hurra for deg Henriette ♥ Vi er glad i deg! ♥

3 kommentarer:

 1. Så kejkt at du får deg en tur Nord, Tromsø er en fantastisk flott by med masse fine attraksjoner.
  håper du får en god tur opp hit og at det ikke regner når dere skal ha konfirmasjon i helgen slik som det gjør nå.

  Drakta til daniel var stilig, har du skrevet et inlegg om akkurat hva den gjør for å støtte Daniel? har aldri sett en slik drakt før virker veldig intressant, bruker han den hele tiden eller bare til trening?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg gleder meg :)
   La inn link til innlegget jeg skreiv i fjor om Lycradrakta nå jeg, der kan du lese mer om hvordan den funker! Ligger under bildet av han fra i fjor sommer :)
   Drakta krever tilvenning, og siden det er så lenge siden han har brukt den, må kroppen hans tilvennes på nytt, dvs vi trapper opp på antall timer hver dag. Han bruker den på dagtid, ca 8 timer om dagen :)Faaantastisk ortose for Daniel når den passer ;)

   Slett
 2. Alle er jo så vakre i familien deres! Så fint bildet av de to nederst var:)

  SvarSlett