onsdag 30. mai 2012

Sykkelen "O-Pair 2"

Endelig står den ene sykkelen til Daniel uten for her! Vi skulle egentlig på utprøving på torsdag, men da var jo Daniel sjuk, men i dag fikk vi det til. Og det her hjemme hos oss. Veldig greit, siden vi ikke har noen mulighet til og få fraktet sykkelen hjem fra Hjelpemiddelsentralen.

Daniel var som vanlig litt skeptisk under tilpassingen. Måtte jo skru litt her og der for at han skulle sitte godt nok, og sånt liker han dårlig. Det kan nok bli ei utfordring og få han til å ha på seg hjelm når han sykler og. Men jeg håper vi finner hjelmen han hadde før ulykken, den er litt bedre og ha på seg enn den han fikk av leverandøren. Hjelm må han jo ha, så jeg får starte en leiteaksjon blant alt rotet vårt! ;)

Det er EuroContact Norge som leverer "O-Pair 2" sykkelen. Den har hjelpemotor, og en kan demontere sittedelen, og den kan brukes som rullestol, feks om du sykler på butikken, eller til stranda.

Her prøver vi sykkelen vår for første gang. I enden av gata vår er det en stor snuplass, og jeg brukte nok hele da jeg skulle snu ;) Må trene meg på det ja! Hjelpemotoren kan man skru på og av, og man kan velge hvor mye hjelp en vil ha også. Jeg valgte 1, som er minst hjelp. Må nok venne meg til den biten også.

Selv om Daniel var litt skeptisk under utprøvingen, er det ingen tvil om at han er glad når vi spør hva han synes!

Her står sykkelen parkert utenfor. Det ble ikke flere turer på oss i dag, det er surt og kaldt her i Ålesund, og fredag er det tid for ny narkose og Botox, så vi må holde forma stabil. Men til helgen blir det sykkeltur på oss!! :) Er den ikke kul vel??


Tilpasset sete med god støtte for Daniel :) Jeg tror han kommer til og trives her etterhvert ♥

I dag sa Daniel farvel til de to supre ergoterapistudentene som har fulgt Daniel lenge. Jeg vet han kommer til å savne de, for han var virkelig på godfot med de ♥ Han elsker jo virkelig den oppmerksomheten de har gitt han. Og hvem vet.. kanskje møtes våre veier igjen? Lykke til videre begge to!

6 kommentarer:

 1. Kjempe tøff:):) Er det ikke herlig alt barna slipper å gå glipp av. Nå kan en sykle og kose seg hele familien. Sånn ble det her da Martine fikk seg sykkel med tre hjul og hjelpemotor. Plutselig kunne vi sykle sammen på hver vår sykkel. Det var stort! :)
  Ha en fin dag.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 2. Så flott! Jeg blir så glad når jeg ser at det ordner seg for dere, litt etter litt. Selv om det for mange kan virke som bare et piss i havet, så er det de små tingene som gjør hverdagen enklere for dere! Gratulerer med kjempetøff sykkel:D

  ps: HVOR har dere fått den luen fra? Den er kjempefetøff!

  SvarSlett
 3. For ein flott sykkel :)))
  Men jammen godt det er hjelpemotor på den,
  for den må vere tung å sykle ;)

  Ha ein strålande dag!

  Her er det snart klart for intervju!

  Klem

  SvarSlett
 4. Tenkte på dere da jeg så denne i fjor:D
  Så bra at det fungerer Karina. Så kan Daniel også være med på sykkeltur! Vi sykler vi og, A har samme sykkelen som Martine - trehjulsykkel med hjelpemotor. Han vil helst ha på hjelpemotoren hele tiden men mamma maser den ned på 1 (eller eco som det heter på hans sykkel). Han er ikke helt fornøyd med akkurat det;)

  Vi krysser fingrene for masse fint sykkelvær til dere (og oss) i sommer,
  og så minnet du meg på at A trenger ny hjelm også - takk:)
  God klem til dere
  A&H

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine ord, det er alltid godt å ha med seg. Jeg kommer nok til å lese bloggen om Daniel og følge med på hva som skjer. Og ja, hvem vet? Kanskje møtes vi igjen :)

  Hege Anett.

  SvarSlett
 6. Litt av en sykkel det der må jeg si, og så fantastisk at den finnes slik at Daniel kan få oppleve enda mer sammen med resten av familien - og dere med ham. Fornøyd leser :-)
  Og samtykker med trollemor i at den lua var kjempetøff, og ikke minst er Daniel kjempetøff - har jo fått inntrykk av at han ikke alltid er like glad i hodeplagg, men den der ser han ut til å trives med! Håper sommerværet er med dere i år og at det blir noen sykkelturer :-)
  Go'klem

  SvarSlett