mandag 28. mai 2012

Har du hørt historien om de tre små fisk...?Daniel vil alltid smake på det vi spiser, spesielt middager, men også annet som han synes ser godt ut. Og da pappa Magnus gikk rundt og og spiste rett fra "Makrell i tomat" boksen tidlig denne uken, uten at Daniel fikk smake, fikk vi høre det..;) Og han ble veldig ivrig da pappa spurte om han ville smake. Og enda mer ivrig når han hadde fått smakt! Tomatsausen var vist noe av det beste Daniel har smakt!!

Vil du smake mer "Makrell i tomat", Daniel?

Ut med tunga, Daniel!! :)

Smatter for harde livet!! :) NAM!!

Daniel stirrer på boksen med makrell i tomat, er det ingen som får det med seg, har han ingen problem med å bruke stemma ;) MER!!!


I dag fikk Daniel smake på en litt annen smak, nemlig det suuuuure :) Storbror hadde noe godteri, som Daniel hadde lyst og smake.

Suuuurt!

Men godt!! :)

Daniel har smakstimulering minst to ganger, hver eneste dag som en del av spisetreningen hans (foruten om ved sjukdom). Noen dager er han veldig interessert, som da han smakte på tomatsausen, eller som i dag, da han fikk smake på det sure. Noen dager har han ikke lyst på, og han er veldig tydelig på det også. Ofte kommer det ut igjen, eller han er rett og slett veldig uinteressert. Smakstimulering er endel av ABC- konseptet som Daniel si intensive trening etter ulykken er bygget på. Smakstimulering har han hatt siden han flyttet på barneavdelingen. Det er ikke mye Daniel spiser selv, men han viser i hvertfall stor interesse for og smake det vi spiser, og det er veldig positivt.

Håper alle våre lesere har hatt ei fin pinsehelg!

Guttane mine slapper av på badestranda i dag ♥

2 kommentarer:

  1. sanse stimulering er jo så viktig ja:):) Ser ut som han koser seg. Ønsker dere alle en fin mandag.
    Klem fra Anine:):)

    SvarSlett
  2. Se de guttene da; de lyser av trygghet!

    SvarSlett