søndag 20. mai 2012

Fritidsmesse i Borgundgavlen :)

I dag for vi på "Platou Fritidsmesse" i Bogundgavlen. Storebror tok med seg en kompis og de ble ganske gira begge to da de hørte det var kanopadling og taubane der. Og mens de største guttene fartet rundt, satt Daniel kjempe fint i rullestolen sin. Ble jo litt farting på Daniel også da, i rullestolen. Og det var spennende og se på at storebror og Peter fløy gjennom lufta.

Sola har også kommet til Ålesund, og det ser ut som den har kommet for å bli ei stund, skal vi tro værmeldingene. Det var kjempe kjekt at det ble sånt vær når det var noe som skjedde på Gavlen!

Storbror og Peter er ute med kano! Fantastisk vær i Ålesund i dag ♥

Daniel myser mot solen.

Storebror og Daniel etter en flott dag i Borgundgavlen :)

For to år siden var vi også på Fritidsmesse i Borgundgavlen, men situasjonen var en helt annen. I år hadde Daniel vært så stor at han hadde vært med pappa`en ut på kanotur, og kanskje stått i kø for og prøve taubana, men trekt seg i siste liten? Eller kanskje han hadde prøvd? Han hadde nok hermet etter Sebastian og kjøpt seg muffins og Daim is og ♥ Og Gud vet hvilke ablegøyer han hadde funnet på, han hadde alltid et på lager!

Daniel ser på storebror som er ute i kajak.

Nydelige Danielen vår!

Alltid i farta!

Tar ei kunstpause mellom slaga ♥

Litt trøtt Daniel?

Men han var fort oppe igjen og sprang.

Og det var GØY!!

Det var tider det!

I morgen har jeg min første arbeidsdag siden 4 oktober 2010. Vi har enda ikke fått trygdebilen, så det blir litt puslespill fremover. Så får vi bare håpe den er på plass snart. Ikke så godt med slike stressmoment for skuldrene mine kjenner jeg.. Jeg skal jobbe to og tre dager, annen hver uke. Mandag og tirsdag og annen hver torsdag. Denne uken blir det dog bare i morgen jeg skal på jobb, da det på tirsdag er kurs i Programsnekkeren og Lycra-klinikk etterpå. Torsdag drar Magnus til Sverige og assistent 2 har fri, og det er svømming og rett på tilpassing av Tandemsykkel på Hjelpemiddelsentralen. Fredag skal vi på første time på Sansehuset og Daniel skal på tannpleieren. Full rulle med andre ord. Men jeg er klar!! :)


8 kommentarer:

 1. Shit ja det var mye.
  Masse lykke til på jobb igjen:):):)
  Ha ei fin uke. Klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var i det meste laget! Tusen takk!

   Slett
 2. Jeg blir bare mektig imponert og aldri så lite ydmyk når jeg leser om den travle hverdagen deres. Håper det går greit å begynne på jobb etter all denne rare tida. Ser ut som om dere har fått litt finvær på Sunnmøre og. Kos dere. Lykke til med jobbstart og alle planene denne uka. Ps! Kjekt å se at Daniel får ta del i alle merkedager han og. Og at han koser seg. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ♥ Takk for kommentaren! Vi har hatt strålende sol noen dager nå! Deilig :)

   Slett
 3. Nå er det jammen lenge siden jeg har hatt tid til å kommentere her på bloggen - eller jeg bør vel sette det i hermetegn, for i forhold til tidsskjemaet deres har jeg masser av tid. Jeg bøyer meg nok en gang i støvet - vent litt, jeg tror jeg legger meg langflat heller, for makan til energi og ståpåvilje tror jeg ikke finnes. Mer fra meg senere, måtte bare innom og si at DERE ER FANTASTISKE :-)
  Go'klem

  SvarSlett
  Svar
  1. ♥ Takk for gode ord, selv om jeg ikke alltid føler jeg er som du beskriver ;)

   Klem!

   Slett
 4. Leser bloggen stadig vekk men kjenner jeg ikke klarer å kommentere så mye. Alt dere har vært og går igjennom hver eneste dag er helt ufattelig. Og jeg kunne sagt at dere er sterke osv for det er dere men dere har jo ikke noe valg. Dere skulle sikkert ønske dere kunne være svake innimellom men det går bare ikke. Og slike tilbakeblikk fra Daniel før ulykken gir meg en enorm klump i halsen. En fatal dag i barnehagen tok fra han og dere det livet dere skulle hatt. Det kan skje hvem som helst men skjedde akkurat dere, og det må være fordi dere kunne takle det- fantastiske mamma og pappa og storebror!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fin kommentar! ♥ Det er rett som du skriver, vi har ikke tid til å være svake! Ja, det er både og å se tilbake på tida før ulykken, det er gode minner, men Gud som jeg savner han ♥

   Slett