mandag 21. mai 2012

Lange dager her i huset..

Hvordan kan en sååå blid og fornøyd gutt, bli sååå trist og lei seg med en gang hodet hans finner puta kl 21 om kvelden? Jeg har ikke tall på hvor mange ganger assistenten gikk opp mellom kl 21 og 22, og slik fortsetter han til klokken bikker midnatt og vel så det ofte. Jeg har vært oppe tre ganger på 15 minutt nå, jeg har snudd han to ganger, han har nesten spydd en gang, men heldigvis kom det bare litt grøt, som jeg fikk fanget opp. I hvertfall meste parten. Vi har jo til tider måttet skiftet på sengen både en og to ganger på en kveld, så det er jo luksus at han ikke tømmer seg helt.

Hadde vi bare vist hva som plager han, og hvordan vi kan hjelpe han! Det blir jo reine gjettekonkurransen. Der vi veksler mellom allergi, spasmer, vond hals, tett nese, smerte, for stille i huset, for mye støy, for mye stimulering på dagtid, sovet for lenge på dagen, sovet for lite på dagen.. osv osv...

Det er lenge siden vi har kunnet slappet av på kvelden jeg og Magnus (og storebror), da må vi ut av huset. Jeg har gitt opp og se på TV på kveldstid, får aldri med meg mer enn deler av det likevel. Og nå når Magnus jobber ute i nybygget til seint på kveld, blir det naturligvis jeg alene som må ta Daniel.

Jeg begynner endelig og ser en ende på den jobben som er igjen i nybygget. Magnus har malet andre, og SISTE strøk på stua i dag. OG han driver i skrivende stund og tapetserer fondveggen på scrapperommet mitt :) I morgen skal fondveggen på stuen tapetseres. Onsdag blir det rydding og finpussing av gulv osv. Så er det klart til åpning og legging av gulv i andre etg neste uke, når Magnus kommer hjem fra Sverige (tror nemlig jeg overlater den jobben til han ;). Når gulvet er på, er det bare listing igjen, og det gjør jo Magnus hver eneste dag på jobb for øyeblikket, så det har han jo godt innarbeidet i fingrene.

Stuen har fått andre strøk med maling, en eggehvit farge.

Herlig tapet med fugler, og resten av rommet har fått hele tre strøk med gråmaling. Men nå er vi fornøyde ;)

Og POFF, så var fondveggen på scrapperommet ferdig og ! :)

Til tross for gråting til sene nattetimer, har vi jo en fantastisk blid gutt på dagtid:

Tirsdag var Daniel hjemme fra barnehagen pga allergi (pollen..) Tante var også her hos oss. Ho tuller myyye!! :) Her er lua satt på (??) Daniel skal ut og se på gravemaskina utenfor.

Hva er det tante styrer med??

Daniel er ivrig, å se på gravemaskin er jo bare sååå kult!

Flink til å gå :)

Nabohuset vårt ble totalskadd i brann i februar, forrige uke fikk de heldigvis klarsignal fra kommunen om og rive det.

Ha ei fin uke alle sammen! :)


6 kommentarer:

 1. Ja kan tro det blir noen tøffe tak... håper det blir lysere tider når huset er ferdig. Blir spennende å se resultatet:):)
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jo stadig noe nytt, og det er jo så vondt og trist og se på at han skal slite slik. Lille Danielen vår.

   Ja, jeg gleder meg slik til vi er ferdig. Det kommer til og bli som natt og dag for oss. Og jeg er skikkelig utålmodig!!! hehe :)

   Slett
 2. Sure oppstøt som kommer når han legges ned?
  Men det har dere kanskje allerede målt, ettersom han er plaget av oppkast?

  Tenker masse på dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det kan jo bare føres på listen. Daniel fikk påvist Reflux da han fikk PEG, og han gulper jo såpass mye (i tillegg til oppkasten), så noe annet hadde jo vært rart. Vi bestilte heldigvis seng med tilt på, så han ligger aldri helt flatt, men vi ser jo at han sliter med reflux om kveldene og.

   Tusen takk for det!

   Slett
 3. Jeg har fulgt bloggen din/deres en god stund, men har ikke kommentert før.
  Kjenner dere ikke, men får vondt i hele kroppen av det som har hendt lillegutteen deres :(
  Ufattelig trist og meningsløst.

  Sender dere en god klem, alle sammen <3

  SvarSlett
 4. Hei, jeg snublet over bloggen din i kveld, og her ble jeg sittende. Lenge. Bladde og leste, denne bloggen og den andre. Ikke alt, men en god del har jeg sett gjennom. For en utrolig sterk familie! For noen flotte gutter, og for noen innlegg du skriver.

  Jeg har ikke ord. Bare en klump i magen. Og en i halsen.

  Stå på, du flotte mamma! :-)

  Jeg hopper innom igjen med det første.

  Varm klem til deg og dine. :-)

  SvarSlett