fredag 18. mai 2012

17. mai feiringa vår!

Til tross for at det ble en regntung 17 mai feiring, ble dagen ganske så fin. Toget går ikke før klokken 14 her på Blindheim, så vi hadde en rolig morning og formiddag. Magnus sparklet stuen i 2 etg. Jeg, Daniel og storebror fulgte 17. mai feiringa på NRK, Daniel fikk mat, fysio, var oppe og sto, og vi laget Pavlova kake. Det er vel typisk meg og begynne med sånt i siste liten.

Daniel og jeg prøvdesmakte på marengsbunnen. Daniel var svært fornøyd over det :)Hjelper han til, så hjelper han til ;)

Selv om vi hadde god tid i går, klarte vi likevel og komme for seint til toget. Så Magnus slapp av meg, Sebastian og Daniel på H-vinduet, der sto det flere andre og ventet også. Magnus satt fra seg bilen hos ei tante av meg som ikke bor så langt unna oss.

Her står vi og venter på at vi kan hoppe inn sammen med 5 c på Blindheim barneskole. Som dere ser så er Daniel preget av "alvoret" ;)

Sebastian var ganske utålmodig da vi ventet på at toget skulle komme. Han var klar for og feire sammen med resten av klassen, og ikke minst få russekort! Han forberedte meg på at det ble mye løping frem og tilbake når det dukket russer opp!

Har ikke mange sek. på oss når det skal knipses bilder av storebror på 17. mai nei ;)

Vi slapp og vente så lenge på toget. Men Daniel ble engstelig ganske fort, så han havnet fort i armene mine!

Det var ikke det store og sitte i rullestolen i toget, men i mammas armer er alt bra! ♥

♥ Goingen ♥

Vi gikk hele veien til Blindheimshallen, og var ganske sliten i armene mine da vi kom frem, og jeg var veldig spent på om der var noen ledige plasser. Det er nemlig slik at vi som faktisk går i toget sjelden får sitteplasser når vi sliten og våt har nådd "målet"! (Jeg klager hvert år ;) Men jammen var der ikke en ledig en ved siden av mora til en i klassen til Sebastian! Så der ble jeg og Daniel sittende ei lita stund. Både jeg og Daniel var veldig glad for og komme inn i varmen, etter en heller våt og kald trimtur ;) Da Sebastian fant oss var han ganske fornøyd og sliten, og hadde lyst hjem. Daniel var trøtt, og vi var klar for og slenge oss på sofaen ei lita stund.

Stolt mamma til to nydelige bunad - kledde gutter ♥

Vi kosa oss med Pavlova kake når Daniel sov. Vi fikk skifta og gjort oss klar til en bedre middag på "Bulduks" (Var med på Hellstrøm rydder opp for ei stund siden), sammen med den beste slekta. Daniel fikk seg middag før vi dro.

Pavlova kake i rødt, hvitt og blått :) Var enda bedre i dag ;)

Ble mye mammakos på "Bulduks" også!

Og på sofaen da vi kom hjem ♥ God helg alle sammen ♥

5 kommentarer:

 1. Godt at det er trygt i mammas armer når det blir mye, godt å se at det gikk bedre enn i fjor. Og så herlig det var, bildet som ble tatt i siste liten, med storebroren på vei ut av bildet:) Og så var det gjenkjennelig, vi har som oftest knapt med tid på 17. mai vi og - uansett hvor god tid vi hadde i forkant;)

  Vel overstått 17. mai og varm klem til deg:)

  SvarSlett
 2. Flotte gutter dere har:) Håper dere får en flott sommer med masse kos og fine stunder! Hilsen ei som ofte har dere i tankene:)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder:):)
  Å ser ut som pavlova falt i smak hos Daniel;);)
  Ha en fin lørdag.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 4. FLotte bilder av alle sammen :) :) Imponerende å gå så langt med Daniel !! Wow sier jeg, lange armer nå du da gjerne ;) DU er så flink karina *hjerte * hjerte* ( husk du må vise meg hvordan jeg får det til ) Klem

  SvarSlett
 5. -Så flotte bilder! Vakre var de guttene! :D
  Og kaka så bra god ut ja! :D

  SvarSlett