lørdag 9. juni 2012

God helg!


God helg!! :)

I helga er jeg på reunion sammen med sykepleierkullet mitt, 10 år siden vi var ferdig utdannet (selv om jeg ble hengende litt etter da Sebastian ble født og fullførte ikke før i 2003)

Jeg har kjøpt to nye luer til Daniel av ho som overrasket oss med ei flott bukse til han, da han hadde bursdag ♥ Bloggen hennes finner dere HER Og facebooksida hennes HER Masse fint, og nå har hun litt sommersalg! Gøy å ha noe som ikke alle andre har! :)

4 kommentarer:

 1. Hei:) Jeg følger trofast med på bloggen din, framgangen til Daniel og alle kampene dere må kjempe! Jeg er selv mor til et barn med en fysisk funksjonshemming og jeg kjenner meg godt igjen i søknadskriving, avslag, anker osv...Vi har en god hverdag, men det som tar på er alle disse kampene for å få det vi har krav på. Nå er det jo lagt inn nytt høringsforslag ang hjelpestønad og omsorgslønn, og jeg ser med gru på hvis dette blir lagt sammen til en stønad. Da skal kommunene bestemme hvem som får denne stønaden, og pengene blir ikke øremerket en gang...Da blir det mange som mister det eneste de har i økonomisk støtte. Det er helt forferdelig! Jeg håper jo ikke dette blir godkjent, men vi har jo sett gang på gang at de tar fra de som trenger det mest. Nå blir skattefradraget borte, og det skulle jo komme noe istedet for dette, men det er det ingen som nevner nå som det trår ikraft! Skulle ønske at systemet kunne jobbet med oss og ikke mot oss slik at vi kunne konsentrert oss kun om det som var viktig, nemlig barna våre. Ønsker dere en fin sommer, og håper dere får det litt lettere i hverdagen da huset er ferdig tilrettelagt:) Klem

  SvarSlett
 2. Elisabeth Bentsen9. juni 2012 kl. 20:05

  Ei riktig god helg til dere også.Jeg håper dere får ei fin helg i solen.Så fin ei lue solstrålen Daniel har.

  SvarSlett
 3. Se der ja! Den satt jo fint! Godt at dere likte de:) God helg!

  SvarSlett
 4. TØFFING:):)
  Håpe du kosa deg på reunion.
  Ha ei fin helg videre:)
  Klem:):)

  SvarSlett