søndag 3. juni 2012

Ha ei fin uke :)


Vi ønsker alle våre lesere, nye som gamle, ei riktig fin uke! Vi har som vanlig endel på programmet, bla utprøving av Permobilen til Daniel :) Vi har gledet oss lenge på og få den! Nå mangler vi bare trygdebilen, så vi får fraktet Permobilen ved behov ;)

8 kommentarer:

 1. Elisabeth Bentsen4. juni 2012 kl. 06:30

  Jeg ønsker dere en riktig fin uke også,Karina.Nå håper jeg solen og varmen snart kommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Elisabeht! Fineværet kom i går ettermiddag, og i dag er det strålende sol, men vi får nok ikke noe tid og nyte det før i morgen! Da skal jeg male :) Ha ei fin uke du også!

   Slett
 2. Håper bilen kommer snart:):)
  Ønsker dere ei kjempe fin uke.
  Klem fra Anine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg fikk litt sjokk da NAV hadde sendt OSS purring. Overformynderiet har vist ikke tatt på alvor de NB`ane Magnus skreiv på brevet de skulle signere og sende videre... Men jeg håper vi får den snart! Klem tilbake :)

   Slett
 3. Ha en knall flott uka dere fire også :) :)
  Håper dere snart får bilen sånn at det blir en lettere hverdag for dere :) Klem Torunn i Elverum

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Tusen takk for det :) Ja, vi som trodde vi skulle ha bilen ved nyttår... så feil tok vi..Men nå må den vel være rett rundt hjørnet?

   Slett
 4. Hei
  Så fantastisk blogg du har, og for en jobb dere gjør med Daniel. Jeg syns det er veldig spennende å følge med på alle de fremskrittene Daniel gjør.
  Jeg lurte litt på om hvordan Daniel styrer Permobilen med tanke på alle spasmene han har?

  Stå på videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det ♥ Kjekt at du syntes det er en spennende blogg :) Skal skrive et innlegg om Permobilen seinere i kveld :)
   Ha en fortsatt fin dag :)

   Slett