mandag 11. juni 2012

Løse tenner :)

I dag hadde tante fått seg et sjokk da hun skulle fjerne et frø mellom tennene til Daniel. Fortennene nede er nemlig løse!! Jeg har vel bare ventet på det, Sebastian mistet sine første tenner da han gikk siste året på barnehagen, men jeg hadde ikke tenkt de kom til og løsne så tidlig. Vi skal til tannpleieren på onsdag, så får høre hva hun sier. Det kommer nok til og ta litt ekstra tid enn normalt før de er så løse at de kan plukkes ut, siden han ikke spiser eller kan rikle på de selv. Storebroen var helt manisk på det, til lærerens store fortvilelse, ble ikke gjort så mye annet enn og rikle, når han hadde ei løs tann. Den var som regel ute samme dag som han kjente antydning til det.

Jeg har lenge tenkt på hvordan det blir når han skal miste tenner, og nå står vi midt i det. Satser på det går bra, og vi får nappet de ut, før de faller bak i halsen.

Daniel var storfornøyd med og ha to løse tenner. Snart kommer tannfeen på besøk til han også! Tenk det da! Nettopp 5 år, og allerede besøk av tannfeen!


En fornøyd Daniel, med to løse fortenner! ♥


2 kommentarer:

 1. Daniel bynne å bli stor gutt :-) Sjarmøren han ! <3 Klem fra trønder jenta :-)

  SvarSlett
 2. Sjekk det nydelige gliset da - og DEN perlerekka!! Herlig :)

  Er kjempekoselig å følge bloggen, Karina. Det er mye lærdom og inspirasjon og hente her. Daniel er så herlig sjarmerende!

  Ønsker dere en fin dag!

  Klem Lene

  SvarSlett