søndag 24. juni 2012

Sankthansaften 2012 ♥

Endelig har det blitt litt sol og varme på oss også. Temperaturen her i Ålesund har vært lave, jeg har i perioder savnet ullklærna mine. Jeg har sommeren i fjor friskt i minnet, og håper virkelig sommeren 2012 blir bedre.

Tirsdag fikk vi trygdebilen til Daniel. Utrolig godt og ha den på plass! Da kan vi faktisk dra på noen småturer, og vi får med oss det vi vil. Både rullestol OG bagasje! Fantastisk ;) Vi fikk også Permobilen på tirsdag, i går tok vi oss en kjøretur med den, men skuffende nok var den ikke blitt tilpasset som avtalt. Så Daniel sitter ikke som han burde i den, og vi må ta oss en telefon til ergo eller hjelpemiddelsentralen for og høre hva som har skjedd. Det hadde vært bedre om vi hadde måttet ventet ei uke eller to ekstra, og fått den skikkelig tilpasset Daniel, med de forandringene vi hadde avtalt, fremfor og få den som den er nå. Tilten hadde de ikke gjort noe med, fotstøtten hadde de ikke gjort noe med, hoftebeltet hadde de ikke gjort noe med, festet til vesten hadde de ikke gjort noe med, bord hadde de ikke ordnet. Det eneste de hadde sendt med var en kile mellom knærne.

Men trygdebilen nyter vi virkelig. Magnus har fått kjørt den endel allerede, og livet ble med ett mye enklere!! I dag fikk Daniel sin første kjøretur også.


Endelig har Daniel fått bilen sin!


Og hverdagen ble med ett mye enklere! :)

I dag var vi klar for enda en St.Hans feiring på Stafsethneset. Det er 2 år siden sist. I fjor ble det ikke noe feiring på oss, da vi kom hjem etter og ha vært på St.Olavs for Botox og var trøtt og sliten hele gjengen.

"Fantetoget" gikk klokken 1730, vi rakk ikke det, vi kom i tradisjonens tro 5-10 minutt for seint! Men hva gjør vel egentlig det? Daniel var utkledd som verdens fineste Emil, ingen over, ingen ved siden av.


Fineste "Emil`en" vår ♥

I år droppet vi engangsgrillen; På Stafsethneset har de bod, hvor de selger rømmegrøt, pølse, brus, saft og vafler. Genialt spør du meg ;) Og vi skulle likevel spise taco seinere.


Daniel klatret i tre ;)


Bålet er tent!


Jeg og Daniel slikket litt sol, mens vi såg på bålet.


Sebastian bestemte seg for og gå hjem litt før oss. Men han kom seg aldri hjem, før vi nådde han igjen. Han hadde møtt på et piggsvin, og der stoppet han opp ;) Etter og ha blitt bitt en gang, fikk vi han med oss videre!

Vi hadde ei kjempefin feiring, og avsluttet kvelden her hjemme med taco og Bridget Jones på TV`en (som er NY, og i følge Magnus; veldig bra ;) Magnus har hengt opp skapdører og montert kjøkkenskuffer i hele dag, foruten om turen på Stafsethneset. Vi skal nemlig bli ferdig med kjøkkenet denne helgen, og som vanlig tar ting tid. I hvertfall det og skru sammen skuffer ;) Ha en fin søndag alle sammen!

Klem Karina og Daniel ♥

2 kommentarer:

 1. Såg dere på Stavsethneset i dag. Utrolig med folk! <3

  SvarSlett
 2. For en tøff "Emil" :):) Håpe bilen blir fikset snarest! Det er bare så irriterende at sånne ting ikke blir fikset sånn det skal! Irritert la med deg;)
  Lykke til med kjøkkene... håper vi får se en titt;)
  Ha en strålende dag.
  Klem fra Anine

  SvarSlett