tirsdag 21. august 2012

3 ukers opphold på PTØ-senteret i Hamar!

I dag har vi hatt vår første skikkelige treningsøkt her på PTØ senteret i Hamar. Første inntrykket er veldig bra, ikke så ulikt det vi allerede gjør gjennom ABC-konseptet. Og vi har allerede fått mange gode tips, feks hvordan Daniel bør sitte på gulvet, litt andre passive tøyninger enn de vi allerede gjør flere ganger om dagen, hvilken støtte vi skal gi Daniel når han feks skal sitte på gulvet, stol, stå osv, og rulletrening.

Barna trener intensivt tre timer om dagen med instruktører. I tillegg skal jo Daniel ha passive tøyninger om morgenen, guidet morgenstell, stå og gå til sammen 1,5 time, ha 5 måltid, ansiktstimulering og spisetrening, få litt frisk luft og slappe av ;) Så det blir tre aktive uker vi har i vente. Pappa`en og Daniel sovnet etter treningsøkta. Så middagen får Daniel sovende i dag.

Sola skinner her på Hamar i dag, og vi fikk oss en fin tur ut på formiddagen, før treningen. Nå i ettermiddag skal Daniel opp og stå, også skal vi nok teste ut et kjøpesenter! Jeg har nemlig lagt igjen alle sokkene til Daniel hjemme. Så i dag hadde han et av mine par på seg. De var vist litt for store enda..


Pappan var ganske glad over Playstasion 3 maskina som sto her;)


Daniel får kjøre bil sammen med pappa :)


Ditta var gøy :)


Ute på eventyr, i nærområdet her.


Denne flotte kirka ligger like i nærheten her!


Ut på tur aldri sur!


Pappa plukker blad til Daniel.


Se bladet, Daniel!


Vi fant et kjempe flott museumområde like ved kirka!


Noen av de flotte, gamle husa som sto her!

Det blir nok nye eventyr på oss i dagene som kommer :)

3 kommentarer:

 1. Åj spennende:):) håpe dere får et fint opphold.
  Klem:):)

  SvarSlett
 2. Aaah, dere har titta på utvandringsmuseet ;) Her er masse fine stier i skogen, og noen er tilrettelagt for rullestol, dere kan sikkert få tips på PTØ senteret om hvor det er finest å gå, bare spør etter Ottestadstien! Håper dere får et flott opphold ved mjøsas bredder =)

  SvarSlett
 3. For en nydelig gutt dere har! <3

  SvarSlett