fredag 10. august 2012

Torsdag 19 juli - Sommerland i Bø i Telemark!

Torsdag var vi klare for nye eventyr. Sommerland i Bø i Telemark sto for tur. Vi var litt skeptisk pga været, men fikk høre det var 25 grader i vannet, så da tok vi sjansen. Vi hadde jo allerde bestilt overnatting i Bø, så noe måtte vi jo finne på :)


Et par timer i bil fra Oslo, så da fant barna frem tålmodigheten sin igjen :) Ble ikke mye krangling i baksete denne sommeren gitt...


Magnus måtte finne fram litt energi.. ;)


Kommet oss inn i parken, og klar for en våt dag!


Tannlaus og blid, goingen vår ♥ Sukk hjerte, men brist ikke!


Åååh! Ditta var gøy!!


Eventyrhus med "Snøhvit og de 7 dvergene" bla. Trykk på en knapp, og se hva som skjer :) Spennende :)


Og mens pappa og Sebastian badet til krampa tok de (nesten bokstavelig talt..), gikk vi til tivolibyen. Der var det en et søtt pariserhul som jeg og Daniel bare måtte prøve :) Og siden det nesten ikke var noen folk i parken den dagen, fikk vi kjøre ekstra lenge :)


Sebastian STORKOSA seg med bading :) Godeste storebroren!

Jeg og Daniel våget oss uti vi også, men vannet var alt for kaldt for Daniel, så vi hoppet fort opp i et boblebasseng. Der var det i hvertfall godt og varmt. Magnus sneik seg inn sammen med meg og Daniel på damegarderoben og fikk hjulpet meg og dusjet og varmet Daniel, etter badinga ;)


Sebastian derimot hadde ingenting i mot det kalde vannet, og ble skufftet da vi måtte hjem. "Bare en gang til", ble vel noe vi hørte ganske mange ganger på slutten.


Vi hadde leid oss ei leilighet, med to store soverom, et lite kjøkken, et bad og ei felles stue. Siden det ikke bodde noen andre i huset den natten, hadde vi stuen for oss selv. Sebastian hadde bestilt taco den torsdagskvelden :) Flott avslutning på en fin dag3 kommentarer:

 1. Har fulgt bloggen din en stund, og må bare si at dere virker som to fantastiske foreldre!! Dere har jo også to vakre gutter! Hilsen en vernepleier, som selv er mamma til tre gutter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for en fin kommentar :) Den varmer! Takk for at du følger bloggen vår! Ha ei riktig god helg ♥

   Slett
 2. Det er så kjekt å lese disse innleggne fra ferien deres - det er så godt å se at dere får til å gjøre så mye sammen. Ikke alle i deres situasjon som hadde lagt ut på ferie med masse kjøring osv. Du og Magnus må ha en enorm positiv innvirkning på både Daniel og Sebastian - de er jo bare helt fantastiske, akkurat som foreldrene. Kjempefint at Sebastian koste seg med badingen - velfortjent for en tolmdig og omtenksom storebror... og Daniel ser ut til å ha kost seg en hel del han også.

  Go'klem

  SvarSlett