lørdag 11. august 2012

Barnas gård 21 juli

Lørdag våknet vi til strålende sol ♥ Kunne ikke passe bedre, siden vi skulle til Barnas Gård ved Hunderfossen, før vi kjørte hjem. Daniel er veldig glad i dyr, og storebroren også, så vi tenkte at det var en aktivitet som begge ville like, selv om hovedfokuset var at lillebror skulle få en fin opplevelse denne dagen. Storebror hadde vel mest utbytte av alt det andre vi gjorde på turen.


Idyllisk ♥

Daniel har ledsagerbevis for to stk siden han krever mye hjelp. Derfor slapp jeg og Magnus inn gratis, mens barna betalte 95 kr hver! Vel verdt pengene! Utrolig kjekt både for store og små! De har mange ulike dyr, feks rev, lamaer, hjort, hund, kaniner, hester, ku, fugler osv osv. Og blir du sugen på nystekte vafler kan du bare gå ned i våningshuset og kjøpe deg det! Sebastian koste seg i klatrebanen de har i skogen når vi gav Daniel lunsj.


Vi hadde med oss manuell rullestol på ferieturen våra, men det var lett og komme frem, og ikke tunge bakker ( i motsetning til Sommerland).


På tur med hest og kjerre :) Kjempe gøy :)

Vi fikk gå inn til de aller fleste dyra. Da måtte vi sette igjen rullestolen uttenfor, men det går jo fint så lenge Daniel "bare" veier 16,5 kg :)


Hvem skulle tro at pappa Magnus er redd for slike små søte kaniner??


Vi skulle gjerne hatt med oss en slik hjem! ♥


Daniel mater lamaen :)


Tenk at her er en hjorteskog også! Her kan du gå inn og se hjorter på nært hold. Sebastian var veldig heldig, for hjortene likte han ekstra godt, så de spiste flere ganger fra handa hans.


Geitene gikk vi inn til :)


De er alltid sulten, så de fikk masse mat med oss. Men de ble aldri mett. Seinere på dagen hadde en av de knabbet posen med dyremat som Sebastian hadde og spiste opp både innhold og papirpose :)


Sauene var også veldig glad i mat! Det var kjempe morsomt og gå inn til de, og de forfulgte deg gjerne helt til posen var tom. Sebastian hadde nettopp hatt en litt vilter sau etter seg ;)


Bæ, bæ, lille "lam" ♥


Daniel gråt når vi gikk ut her i fra, så vi var innom de seinere på dagen også! Skulle nok helst hatt med seg en slik hjem også! ;)

Fantastisk fin slutt, på en veldig kjekk ferietur :) Og vi kommer uten tvil til og besøke gården igjen! Storebror synest også det var veldig kjekt. Tusen takk for en fin opplevelse! ♥

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å lese at dere har hatt en fin tur og masse flotte bilder av to nydelige gutter som tydelig koser seg <3

    SvarSlett
  2. Å så fint å lese litt om Daniel og dere igjen! Herlige bilder av en herlig gutt! Har også nå fått lest reportasjene i vg etc. Det er ille at det skal være så vanskelig med alt, støtte hus, omsorgslønn etc.Tenker på dere! Klem fra Åshild og Lillegulls

    SvarSlett