fredag 3. august 2012

Ny hodestøtte på rullestolene :)

I dag fikk vi skiftet ut hodestøtten på X:panda rullestolene til Daniel. Et skritt i riktig retning! Hodestøttene er en av de tinga som har komt til oss i løpet av den siste uken! Og Daniel satt veldig fint med denne nye hodestøtten, og han har større mulighet for og se hva som skjer på siden for han. Jeg likte denne veldig mye bedre enn den han hadde :)


Daniel har litt han vil ha sagt når jeg driver og knipser i vei ♥


Mye mindre hodestøtte, og han får sett hva som skjer til siden :)Han skulle nok helst likt og sett hva som skjer bak han også ;)


Før!


Nå! Søtnosen ♥


Forskjellen!


Tror ikke dere verdens beste nabojente kom på døra med "nybakte rester" da!! Magnus hadde allerede tatt sin muffins! Han sa bare: "Tuller du??" Så var den borte.. hihi :)) Veeldig gode! Tusen takk Elisabeth ♥ ♥ Tror vi får ansette deg som kokk her hjemme når du blir 16 år ;)

I Ålesund er det fint vær og varmt. Magnus har gått ut for og male litt hus (Satser på og bli ferdig med det i disse dager), og Daniel har seg en liten hvil. Jeg skal henge ut litt klær på tørk, har endel klesvask og ta igjen etter ferien :) Ha en fin dag alle sammen!!

Klem Karina og Daniel ♥

2 kommentarer:

  1. Ja vi som følger bloggen din har vel skjønt at Daniel er en kar som liker å få med seg det som skjer rundt ham, så dette var jo virkelig en forbedring for den lille nyskjerrigperen :-) Bra når ting går rette veien - fremover. Fine greier Daniel, nå får du enda mer med deg :-))
    Go'klem

    SvarSlett